Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pintxo-Team Kurtuba
pintxo Tactiek 3_2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.2 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
solid Verdedigen good


24e minuut.
Balboa speelt de bal door. Moreno Verdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Verdu probeert naar een medespeler te passen. Irún is nu in balbezit. Irún haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Expósito Medina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scrittore is nu in balbezit. Scrittore passt de bal met de wreef. Batsalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Navarro Lora speelt de bal door. Balboa rent richting de bal. Balboa speelt de bal door. Irún rent richting de bal. Irún haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pap onderschept slim de pass. Pap passt de bal in één keer door. Moreno Verdu met een sublieme pass. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún schiet op doel. Kokovios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 60%, Kurtuba 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pintxo-Team - Kurtuba 0:0

49e minuut.
Scrittore met een sublieme pass. Smuda is nu in balbezit. Smuda geeft een hoge lob. Irún rent richting de bal. Irún haalt uit met een fantastische trap. Kokovios bokst de bal weg.

52e minuut.
Zanni onderschept slim de pass. Arango García onderschept slim de pass. Arango García passt de bal zonder na te denken. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Irún rent richting de bal. Arango García is nu in balbezit. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Kurtuba 0:1

59e minuut.
Ağdıç geeft de bal voor. Irún kopt de bal weg. Kuświk heeft problemen om de bal te vangen. Balboa is nu in balbezit. Balboa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Moreno Verdu rent richting de bal. Zanni rent richting de bal. Moreno Verdu verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Verdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Kurtuba 0:2

76e minuut.
Moreno Verdu rent richting de bal. Moreno Verdu passt de bal in één keer door. Arango García rent richting de bal. Arango García geeft de bal voor. Irún springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Moreno Verdu is nu in balbezit. Moreno Verdu probeert naar een medespeler te passen. Irún rent richting de bal. Irún schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Kurtuba 0:3

81e minuut.
Frączczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuświk de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balboa zal de hoekschop nemen. Irún springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fernández Trigueros onderschept slim de pass. Balboa speelt de bal door. Irún is nu in balbezit. Irún haalt uit met een fantastische trap. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Kurtuba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 66%, Kurtuba 34%.
Pintxo-Team - Kurtuba 0:4