Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurtuba Pintxo-Team
3_2 Tactiek pintxo
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Ghianda met een sublieme pass. Klungelig pakt Giannoulis de bal. Giannoulis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scrittore de bal. Scrittore schiet op doel. Hurt bokst de bal weg.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Pap de bal onder controle te krijgen. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak passt de bal zonder na te denken. Batsalov rent richting de bal. Batsalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Pintxo-Team 0:1

15e minuut.
Expósito Medina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández Trigueros komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Zanni met een sublieme pass. Giannoulis heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Verdu is nu in balbezit. Moreno Verdu heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Verdu geeft een hoge lob. Kokovios bokst de bal weg.

23e minuut.
Giannoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoulis passt de bal in één keer door. Scrittore rent richting de bal. Batsalov is nu in balbezit. Batsalov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bello Serans bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher rent richting de bal. Gallagher passt de bal zonder na te denken. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 55%, Pintxo-Team 45%.
Kurtuba - Pintxo-Team 0:1

47e minuut.
Arango García rent richting de bal. Frączczak is nu in balbezit. Arango García onderschept slim de pass. Arango García geeft de bal voor. Irún springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ağdıç passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moreno Verdu de bal. Moreno Verdu geeft een lange en hoge pass. Irún rent richting de bal. Irún haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak begaat een overtreding. Balboa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bello Serans zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Peña is nu in balbezit. Irún onderschept slim de pass. Irún schiet op doel. Kokovios bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kurtuba - Pintxo-Team 1:1

61e minuut.
Scrittore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navarro Lora rent richting de bal. Navarro Lora probeert naar een medespeler te passen. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kuświk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rosta komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zanni rent richting de bal. Moreno Verdu verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Verdu probeert naar een medespeler te passen. Irún heeft problemen om de bal te vangen. Irún draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bello Serans met een snelle inworp. Rosta is nu in balbezit. Bello Serans onderschept slim de pass. Bello Serans geeft de bal voor. Irún maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Pintxo-Team 2:1

77e minuut.
Zanni onderschept slim de pass. Inworp. Moreno Verdu met de inworp. Irún rent richting de bal. Irún draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Irún kopt de bal weg. Arango García heeft problemen om de bal te vangen. Balboa speelt de bal door. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 30%, Pintxo-Team 70%.
Kurtuba - Pintxo-Team 2:1