Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos santa_marta
5 defensas Tactiek pin
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenikonak met een snelle inworp. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe geeft een hoge lob. Rozner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Domachowski met een sublieme pass. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mouradyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rocha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Ramikovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gassen is nu in balbezit. Gassen passt de bal in één keer door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft de bal voor. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Paauwe geeft de bal voor. Teofilo probeert de bal aan de voet te houden. Rozner rent richting de bal. Rozner schiet op doel. Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - santa_marta 1:0

11e minuut.
Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mouradyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rocha springt en kopt de bal. Paal!

13e minuut.
Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahuel is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kurański met de inworp. Bigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigot passt de bal met de wreef. Paauwe geeft een hoge lob. Sitarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paauwe zal de hoekschop nemen. Rozner krijgt zijn hoofd ertegen. Venczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasiliu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Haxhia rent richting de bal. Haxhia speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kurański de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
caraculos - santa_marta 1:1

22e minuut.
Gassen met de inworp. Haxhia geeft de bal voor. Kurański kan de bal niet met de borst controleren. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Ramikovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Vasiliu controleert de bal met de borst. Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić passt de bal in één keer door. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - santa_marta 1:2

29e minuut.
Daar is Gassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen passt de bal in één keer door. Teofilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner verovert de bal door een tackle van achteren. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Domachowski rent richting de bal. Domachowski passt de bal zonder na te denken. Ivić-Pašalić probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - santa_marta 1:3

36e minuut.
Domachowski kopt de bal weg. Mouradyan rent richting de bal. Kurański begaat een overtreding. Kurański krijgt een gele kaart. Mouradyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haxhia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kurański geeft een lange en hoge pass. Wielgosz kopt de bal weg. Bigot heeft problemen om de bal te vangen. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ivić-Pašalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia passt de bal met de wreef. Ivić-Pašalić geeft de bal voor. Rocha is nu in balbezit. Paal! Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - santa_marta 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 72%, santa_marta 28%.
caraculos - santa_marta 1:4

61e minuut.
Bigot is nu in balbezit. Bigot passt de bal in één keer door. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - santa_marta 2:4

64e minuut.
Yenikonak rent richting de bal. Ivić-Pašalić onderschept slim de pass. Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Teofilo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rozner de bal onder controle te krijgen. Bigot kopt de bal weg. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Venczel geeft een lange en hoge pass. Yenikonak controleert de bal met de borst. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Ramikovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - santa_marta 2:5

67e minuut.
Chakir komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Teofilo rent richting de bal. Rekieć rent richting de bal. Teofilo begaat een overtreding. Teofilo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mulţescu met een sublieme pass. Daar is Yenikonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenikonak geeft een lange en hoge pass. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Ramikovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rocha is nu in balbezit. Nahuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha onderschept slim de pass. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Ramikovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - santa_marta 2:6

89e minuut.
Inworp. Ivić-Pašalić met een snelle inworp. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen. Ramikovič bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 50%, santa_marta 50%.
caraculos - santa_marta 2:6