Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa_marta caraculos
pin Tactiek 5 defensas
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 37.4
outstanding Schieten adequate
formidable Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Pérez Alonso geeft de bal voor. Dallas kopt de bal weg. Ivić-Pašalić probeert naar een medespeler te passen. Mouradyan is nu in balbezit. Mouradyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mouradyan speelt de bal door. Haxhia heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal. Ramikovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dallas met de inworp. Ivić-Pašalić geeft de bal voor. Haxhia kopt de bal weg. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. Ramikovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan geeft een hoge lob. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal. Silveira probeert de bal aan de voet te houden. Ramikovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - caraculos 1:0

18e minuut.
Ivić-Pašalić geeft de bal voor. Hombre kopt de bal weg. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft een hoge lob. Rocha springt en kopt de bal. Ramikovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merino González. Haxhia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haxhia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pérez Alonso rent richting de bal. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Silveira is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha schiet op doel. Ramikovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ivić-Pašalić geeft een lange en hoge pass. Ramikovič met een sublieme pass. Dallas is nu in balbezit. Ivić-Pašalić geeft een hoge lob. Haxhia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft de bal voor. Rocha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wielgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Mouradyan met een sublieme pass. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft de bal voor. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Gassen komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas passt de bal zonder na te denken. Pérez Alonso rent richting de bal. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha schiet op doel. Ramikovič bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Chakir de bal. Wicke geeft een hoge lob. Merino González rent richting de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hombre verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haxhia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ivić-Pašalić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - caraculos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 33%, caraculos 67%.
santa_marta - caraculos 2:0

47e minuut.
Ivić-Pašalić geeft een lange en hoge pass. Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haxhia de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mouradyan is nu in balbezit. Mouradyan passt de bal zonder na te denken. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - caraculos 3:0

49e minuut.
Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Mouradyan speelt de bal door. Haxhia heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia geeft de bal voor. Rocha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sitarek passt de bal in één keer door. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gassen kopt de bal weg. Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan met een sublieme pass. Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Ramikovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek geeft een lange en hoge pass. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Ramikovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - caraculos 4:0

62e minuut.
Roser komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dallas speelt de bal door. Roser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haxhia de bal. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Merayo geeft een hoge lob. Chakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wicke zijn tegenspeler op de grond. Wicke krijgt een gele kaart. Chakir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tetes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Furadinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - caraculos 4:1

77e minuut.
Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić geeft de bal voor. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Ramikovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - caraculos 5:1

81e minuut.
Mouradyan passt de bal zonder na te denken. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - caraculos 6:1

83e minuut.
Ivić-Pašalić geeft de bal voor. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan passt de bal met de wreef. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft een hoge lob. Rocha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 32%, caraculos 68%.
santa_marta - caraculos 6:1