Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los valdeiluna ESPARTA C.F.
cincovaldes Tactiek 4-4-2
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
52.5 gemiddelde waardering 66.1
adequate Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen brilliant


7e minuut.
Akkerman geeft de bal voor. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Quiñoa geeft een hoge lob. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel. Duch bokst de bal weg. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman passt de bal in één keer door. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Van de Craen heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński is nu in balbezit. Van de Craen onderschept slim de pass. Klungelig pakt Van de Craen de bal. Van de Craen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Costa kopt de bal weg. Prelo probeert naar een medespeler te passen. Białożyński heeft problemen om de bal te vangen. Van de Craen is nu in balbezit. Van de Craen schiet op doel. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Van de Craen rent richting de bal. Van de Craen passt de bal in één keer door. Ivandić met een sublieme pass. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Craen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Costa geeft de bal voor. Akkerman met een sublieme pass. Ivandić probeert naar een medespeler te passen. Van de Craen rent richting de bal. Van de Craen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 72%, ESPARTA C.F. 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los valdeiluna - ESPARTA C.F. 0:0

47e minuut.
Santana Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu is nu in balbezit. Santana Ponce rent richting de bal. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Santaroni rent richting de bal. Santaroni geeft een hoge lob. Białożyński rent richting de bal. Van de Craen onderschept slim de pass. Van de Craen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Prelo passt de bal zonder na te denken. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivandić is nu in balbezit. Van de Craen rent richting de bal. Van de Craen haalt uit met een fantastische trap. Duch bokst de bal weg.

74e minuut.
Stăvaru onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santana Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivandić geeft een hoge lob. Santaroni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Costa speelt de bal door. Ivandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prelo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ivandić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Costa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Białożyński heeft problemen om de bal te vangen. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Van de Craen verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Craen passt de bal met de wreef. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - ESPARTA C.F. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 73%, ESPARTA C.F. 27%.
los valdeiluna - ESPARTA C.F. 0:1