Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA C.F. los valdeiluna
4-4-2 Tactiek cincovaldes
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 49
very good Schieten good
very good Passen good
brilliant Verdedigen very good


4e minuut.
Costa met de inworp. Uribarri rent richting de bal. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 1:0

17e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal in één keer door. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lasheras rent richting de bal. Lasheras geeft de bal voor. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Decarolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 2:0

27e minuut.
Uribarri onderschept slim de pass. Uribarri geeft een hoge lob. Santaroni kopt de bal weg. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen draait met de bal, schiet en ... Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lasheras geeft een lange en hoge pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa geeft de bal voor. Santaroni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Costa de bal. Costa met een sublieme pass. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen draait met de bal, schiet en ... Decarolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 3:0

40e minuut.
Fábri rent richting de bal. Inworp. Fábri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huma is nu in balbezit. Huma geeft een lange en hoge pass. Tartes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 38%, los valdeiluna 62%.
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 3:1

47e minuut.
Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass. Stăvaru rent richting de bal. Santaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Santaroni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van de Craen de bal. Huma is nu in balbezit. Santaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Santaroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Uribarri is nu in balbezit. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Van de Craen rent richting de bal. Van de Craen draait met de bal, schiet en ... Decarolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een lange en hoge pass. Bârlădeanu kan de bal niet met de borst controleren. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasheras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uribarri speelt de bal door. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 4:1

76e minuut.
Costa geeft de bal voor. Daar is Stăvaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 5:1

79e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een hoge lob. Van de Craen is nu in balbezit. Van de Craen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stăvaru is nu in balbezit. Lasheras onderschept slim de pass. Lasheras probeert naar een medespeler te passen. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Białożyński geeft de bal voor. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santana Ponce zijn tegenspeler op de grond. Dadej raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dadej kan niet meer verder spelen. Małocha komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Jungues passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Santana Ponce de bal. Santana Ponce passt de bal zonder na te denken. Van de Craen is nu in balbezit. Van de Craen draait met de bal, schiet en ... Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fábri onderschept slim de pass. Santana Ponce is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fábri neemt de hoekschop. Tanay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 36%, los valdeiluna 64%.
ESPARTA C.F. - los valdeiluna 5:1