Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. Kurtuba
Liga4D5M1ATT Tactiek 3_2
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.9 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten good
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Ağdıç is nu in balbezit. Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakhula bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. Hurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Zukač rent richting de bal. Zukač geeft de bal voor. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Kurtuba 1:0

13e minuut.
Navarro Lora probeert naar een medespeler te passen. Arango García is nu in balbezit. Arango García passt de bal in één keer door. Irún is nu in balbezit. Irún draait met de bal, schiet en ... Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira speelt de bal door. Eiro met een sublieme pass. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ... Hurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Balboa rent richting de bal. Balboa geeft een hoge lob. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Expósito Medina rent richting de bal. Vakhula onderschept slim de pass. Vakhula speelt de bal door. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy schiet op doel. Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Moreno Verdu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. László bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún onderschept slim de pass. Irún haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
László probeert naar een medespeler te passen. Vakhula is nu in balbezit. Vakhula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Catalano Dupuy de bal. Catalano Dupuy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 39%, Kurtuba 61%.
Charly F.C. - Kurtuba 1:0

49e minuut.
Eiro geeft de bal voor. Irún is nu in balbezit. Pereira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irún is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irún neemt de penalty, wat een uithaal! Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bello Serans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač onderschept slim de pass. Zukač geeft een lange en hoge pass. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vakhula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakhula probeert naar een medespeler te passen. Catalano Dupuy heeft problemen om de bal te vangen. Catalano Dupuy schiet op doel. Hurt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Kurtuba 2:0

73e minuut.
Arango García passt de bal zonder na te denken. Ağdıç rent richting de bal. Ağdıç passt de bal zonder na te denken. Irún rent richting de bal. Irún draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pap geeft de bal voor. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Irún rent richting de bal. Irún haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Kurtuba 2:1

85e minuut.
László bereikt de bal nog maar net als eerste. László geeft de bal voor. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Vakhula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vakhula geeft een hoge lob. Pap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 45%, Kurtuba 55%.
Charly F.C. - Kurtuba 2:1