Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerverano Mihillas Pintxo-Team
352a Tactiek pintxo
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
35 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


5e minuut.
Crăciun passt de bal met de wreef. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Prorok bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Liput haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Prorok is nu in balbezit. Liput onderschept slim de pass. Liput schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kuświk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stemplewski met een snelle inworp. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liput kan de bal niet met de borst controleren. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liput rent richting de bal. Liput draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 1:0

18e minuut.
de la Peña geeft een lange en hoge pass. Krofka is nu in balbezit. Krofka passt de bal in één keer door. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
de la Peña probeert de bal aan de voet te houden. Zanni onderschept slim de pass. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Stemplewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Stemplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski probeert naar een medespeler te passen. Liput is nu in balbezit. Liput schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 2:0

25e minuut.
Parkanska passt de bal zonder na te denken. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal met de wreef. Liput is nu in balbezit. Liput haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun speelt de bal door. Liput is nu in balbezit. Liput haalt uit met een fantastische trap. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 3:0

30e minuut.
Crăciun passt de bal in één keer door. Liput is nu in balbezit. Liput met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 4:0

32e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft een hoge lob. Liput rent richting de bal. Liput schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Sękowski onderschept slim de pass. Sękowski met een sublieme pass. Liput rent richting de bal. Liput schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 5:0

39e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een hoge lob. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 6:0

43e minuut.
Klungelig pakt Bolovan de bal. Prorok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan onderschept slim de pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Parkanska probeert de bal aan de voet te houden. Crăciun kopt de bal weg. Klungelig pakt Prorok de bal. Liput is nu in balbezit. Liput schiet op doel. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 30%, Pintxo-Team 70%.
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 7:0

48e minuut.
Paukszt is nu in balbezit. Paukszt geeft de bal voor. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Prorok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klungelig pakt Krofka de bal. Parkanska geeft een hoge lob. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 8:0

57e minuut.
Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni speelt de bal door. Klungelig pakt Krofka de bal. Batsalov rent richting de bal. Batsalov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun passt de bal met de wreef. Prorok is nu in balbezit. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Liput haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kuświk de bal. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
de la Peña geeft een hoge lob. Krofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov onderschept slim de pass. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Liput rent richting de bal. Liput schiet op doel. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 9:0

65e minuut.
Frączczak probeert naar een medespeler te passen. Scrittore rent richting de bal. Batsalov is nu in balbezit. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
de la Peña geeft de bal voor. Inworp. Crăciun met de inworp. Klungelig pakt Liput de bal. Liput draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Paukszt onderschept slim de pass. Paukszt passt de bal met de wreef. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Liput rent richting de bal. Liput draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăciun met de inworp. Liput is nu in balbezit. Liput schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prorok de bal onder controle te krijgen. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stemplewski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Frączczak is nu in balbezit. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Rosta is nu in balbezit. Liput onderschept slim de pass. Liput haalt uit met een fantastische trap. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gallagher is nu in balbezit. Stemplewski onderschept slim de pass. Stemplewski geeft een lange en hoge pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Prorok geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stemplewski met de inworp. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 39%, Pintxo-Team 61%.
Cerverano Mihillas - Pintxo-Team 9:0