Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pintxo-Team Charly F.C.
pintxo Tactiek Liga4D5M1ATT
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 54.7
adequate Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Giannoulis rent richting de bal. Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Reisinger met een sublieme pass. Batsalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zukač speelt de bal door. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Ghianda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghianda krijgt een gele kaart. Catalano Dupuy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kupček met een snel genomen vrije trap. Catalano Dupuy springt en kopt de bal. Kokovios bokst de bal weg.

8e minuut.
Vakhula met een sublieme pass. László met een sublieme pass. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Charly F.C. 0:1

12e minuut.
Kupček met een sublieme pass. Zukač rent richting de bal. Zukač speelt de bal door. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kuświk is nu in balbezit. Kuświk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vakhula met een snelle inworp. Kupček geeft een hoge lob. Kokovios bokst de bal weg. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Charly F.C. 0:2

29e minuut.
Zanni geeft de bal voor. Scrittore kopt de bal weg. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Batsalov is nu in balbezit. Batsalov draait met de bal, schiet en ... Eftimie bokst de bal weg. Daar is Râlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râlea probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gęsicki rent richting de bal. Gęsicki passt de bal met de wreef. Kupček speelt de bal door. Zukač is nu in balbezit. Zukač geeft een lange en hoge pass. Kokovios bokst de bal weg. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Charly F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 73%, Charly F.C. 27%.
Pintxo-Team - Charly F.C. 0:3

58e minuut.
de la Peña rent richting de bal. de la Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vakhula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. László speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kupček rent richting de bal. Kupček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuświk de bal. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Charly F.C. 0:4

68e minuut.
Vakhula passt de bal zonder na te denken. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Ghianda maakt een afschuwelijke overtreding. Ghianda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Kubatek met een sublieme pass. Zukač is nu in balbezit. Zukač speelt de bal door. Klungelig pakt Catalano Dupuy de bal. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Charly F.C. 0:5

81e minuut.
de la Peña rent richting de bal. de la Peña geeft een hoge lob. Inworp. Vakhula met een snelle inworp. László geeft een hoge lob. Kokovios bokst de bal weg. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 72%, Charly F.C. 28%.
Pintxo-Team - Charly F.C. 0:5