Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. santa_marta
Liga4D5M1ATT Tactiek pin
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 57
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


21e minuut.
Ivić-Pašalić passt de bal met de wreef. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dallas passt de bal met de wreef. Figueroa is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - santa_marta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 53%, santa_marta 47%.
Charly F.C. - santa_marta 0:1

47e minuut.
Gassen geeft een lange en hoge pass. Pereira is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - santa_marta 0:2

50e minuut.
Wielgosz passt de bal zonder na te denken. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Reisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sitarek onderschept slim de pass. Sitarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia geeft een hoge lob. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kupček passt de bal in één keer door. Daar is Eiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zukač zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupček geeft een hoge lob. Catalano Dupuy maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Çoküzülmez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - santa_marta 1:2

66e minuut.
Doeltrap. Domachowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Çoküzülmez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. László met een snelle inworp. Vakhula geeft een hoge lob. Catalano Dupuy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Teofilo verovert de bal door een tackle van achteren. Teofilo geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zukač neemt de hoekschop. Catalano Dupuy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Domachowski geeft een hoge lob. Pereira is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - santa_marta 1:3

78e minuut.
László passt de bal in één keer door. Vakhula rent richting de bal. Mouradyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mouradyan krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Çoküzülmez geeft een lange en hoge pass. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas maakt een afschuwelijke overtreding. Dallas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 44%, santa_marta 56%.
Charly F.C. - santa_marta 1:3