Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa_marta Charly F.C.
pin Tactiek Liga4D5M1ATT
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Wicke met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Charly F.C. 1:0

6e minuut.
Kupček onderschept slim de pass. Kupček passt de bal met de wreef. László met een sublieme pass. Vakhula rent richting de bal. Vakhula geeft een hoge lob. Furadinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zukač passt de bal in één keer door. Kupček probeert naar een medespeler te passen. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ... Furadinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
santa_marta - Charly F.C. 1:1

15e minuut.
Rocha rent richting de bal. Figueroa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Haxhia met een snel genomen vrije trap. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas passt de bal in één keer door. Ivić-Pašalić speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Charly F.C. 2:1

20e minuut.
Kubatek probeert naar een medespeler te passen. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László probeert naar een medespeler te passen. Vakhula rent richting de bal. Vakhula geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Vakhula rent richting de bal. Vakhula passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mouradyan heeft problemen om de bal te vangen. Mouradyan met een sublieme pass. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Roser komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas geeft de bal voor. Daar is Reisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reisinger heeft problemen om de bal te vangen. Ivić-Pašalić geeft een lange en hoge pass. Pereira is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zukač met een snelle inworp. Daar is Kupček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupček met een sublieme pass. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dallas is nu in balbezit. Dallas passt de bal in één keer door. Roser rent richting de bal. Roser geeft de bal voor. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 49%, Charly F.C. 51%.
santa_marta - Charly F.C. 2:1

51e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal met de wreef. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft een hoge lob. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen. Eftimie bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Domachowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia speelt de bal door. Ivić-Pašalić heeft problemen om de bal te vangen. Ivić-Pašalić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Charly F.C. 3:1

69e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Haxhia met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Charly F.C. 4:1

81e minuut.
Domachowski probeert naar een medespeler te passen. Catalano Dupuy rent richting de bal. Çoküzülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy onderschept slim de pass. Catalano Dupuy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Domachowski probeert naar een medespeler te passen. Haxhia is nu in balbezit. Eiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eiro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Vakhula speelt de bal door. Çoküzülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy verovert de bal door een tackle van achteren. Catalano Dupuy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 43%, Charly F.C. 57%.
santa_marta - Charly F.C. 4:1