Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerverano Mihillas ESPARTA C.F.
352a Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 64.4
adequate Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen incredible


5e minuut.
Sękowski is nu in balbezit. Uribarri verovert de bal door een tackle van achteren. Uribarri speelt de bal door. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - ESPARTA C.F. 0:1

6e minuut.
Santana Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Santana Ponce geeft een lange en hoge pass. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Uribarri rent richting de bal. Uribarri speelt de bal door. Lasheras is nu in balbezit. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lasheras probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal zonder na te denken. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - ESPARTA C.F. 0:2

23e minuut.
Beuzebú probeert naar een medespeler te passen. Başardı rent richting de bal. Costa rent richting de bal. Costa geeft een lange en hoge pass. Nabo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Başardı passt de bal zonder na te denken. Krofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lasheras is nu in balbezit. Uribarri rent richting de bal. Uribarri passt de bal met de wreef. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. Kwidziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Başardı kopt de bal weg. Costa rent richting de bal. Costa geeft de bal voor. Santaroni krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Resino passt de bal in één keer door. Lasheras rent richting de bal. Lasheras geeft een lange en hoge pass. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Parkanska is nu in balbezit. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkanska onderschept slim de pass. Daar is Parkanska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkanska schiet op doel. Tartes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 71%, ESPARTA C.F. 29%.
Cerverano Mihillas - ESPARTA C.F. 0:2

48e minuut.
Lasheras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasheras geeft de bal voor. Santaroni speelt de bal door. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo schiet op doel. Kwidziński bokst de bal weg.

58e minuut.
Lasheras speelt de bal door. Orachev onderschept slim de pass. Daar is Nabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. Kwidziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orachev de bal. Beuzebú rent richting de bal. Nabo onderschept slim de pass. Nabo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Başardı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uribarri is nu in balbezit. Uribarri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lasheras passt de bal in één keer door. Nabo rent richting de bal. Nabo passt de bal zonder na te denken. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni schiet op doel. Kwidziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Başardı geeft de bal voor. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een hoge lob. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 70%, ESPARTA C.F. 30%.
Cerverano Mihillas - ESPARTA C.F. 0:2