Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA C.F. Cerverano Mihillas
4-4-2 Tactiek 352a
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
63.7 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


8e minuut.
Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski onderschept slim de pass. Stemplewski met een sublieme pass. Parkanska is nu in balbezit. Parkanska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lasheras geeft een hoge lob. Dobrinoiu probeert de bal aan de voet te houden. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel. Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 1:0

10e minuut.
Quiñoa geeft een hoge lob. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa speelt de bal door. Nabo is nu in balbezit. Nabo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass. Nabo rent richting de bal. Başardı begaat een overtreding. Başardı krijgt een gele kaart. Nabo raakt geblesseerd tijdens het duel. Costa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nabo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nabo is nu in balbezit. Nabo geeft een lange en hoge pass. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Resino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lasheras geeft de bal voor. Santaroni kopt de bal weg. Başardı speelt de bal door. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lasheras kopt de bal weg. Santaroni rent richting de bal. Santaroni geeft de bal voor. Nabo is nu in balbezit. Nabo schiet op doel. Kwidziński bokst de bal weg. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel. Kwidziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 2:0

34e minuut.
Costa speelt de bal door. Nabo rent richting de bal. Paukszt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paukszt krijgt een gele kaart. Nabo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uribarri met een snel genomen vrije trap. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 3:0

36e minuut.
Santana Ponce geeft de bal voor. Başardı verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Costa zal de hoekschop nemen. Santaroni springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lasheras passt de bal in één keer door. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni met een sublieme pass. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 33%, Cerverano Mihillas 67%.
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 3:0

49e minuut.
Crăciun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Lima komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Paukszt rent richting de bal. Costa onderschept slim de pass. Costa speelt de bal door. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Kwidziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Resino geeft een hoge lob. Lasheras kopt de bal weg. Paukszt heeft problemen om de bal te vangen. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lasheras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uribarri rent richting de bal. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Santana Ponce passt de bal met de wreef. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 4:0

62e minuut.
Sánchez Muñoz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nabo kopt de bal weg. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parkanska. Smiorcăilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smiorcăilă met een snel genomen vrije trap. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri speelt de bal door. Nabo rent richting de bal. Nabo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Sękowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sękowski probeert naar een medespeler te passen. Lasheras rent richting de bal. Lasheras geeft een hoge lob. Santaroni kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă geeft de bal voor. Nabo springt en kopt de bal. Kwidziński bokst de bal weg.

76e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Resino de bal. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 5:0

78e minuut.
Resino passt de bal met de wreef. Nabo heeft problemen om de bal te vangen. Başardı is nu in balbezit. Santaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Santaroni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 6:0

80e minuut.
Doeltrap. Kwidziński met een harde bal richting middenveld. Uribarri probeert naar een medespeler te passen. Costa is nu in balbezit. Costa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Başardı geeft een hoge lob. Lasheras kopt de bal weg. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Uribarri verovert de bal door een tackle van achteren. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 22%, Cerverano Mihillas 78%.
ESPARTA C.F. - Cerverano Mihillas 6:0