Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurtuba caraculos
3_2 Tactiek 5 defensas
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 48.4
average Schieten solid
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap rent richting de bal. Bigot onderschept slim de pass. Bigot passt de bal met de wreef. Vasiliu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dalli Cardillo probeert naar een medespeler te passen. Rozner is nu in balbezit. Bigot is nu in balbezit. Bigot haalt uit met een fantastische trap. Hurt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bigot is nu in balbezit. Bigot geeft de bal voor. Pap kan de bal niet met de borst controleren. Rozner is nu in balbezit. Rozner schiet op doel. Paal! Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - caraculos 0:1

30e minuut.
Arango García speelt de bal door. Ağdıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağdıç passt de bal in één keer door. Gabri is nu in balbezit. Gabri schiet op doel. Paal! Ramikovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Paauwe passt de bal met de wreef. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağdıç maakt een afschuwelijke overtreding. Ağdıç krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 47%, caraculos 53%.
Kurtuba - caraculos 0:1

54e minuut.
Bas kopt de bal weg. Klungelig pakt Paauwe de bal. Paauwe passt de bal zonder na te denken. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ettayeb geeft een hoge lob. Navarro Lora geeft een hoge lob. Daar is Kurański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango García rent richting de bal. Arango García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chakir komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bernabéu met een snelle inworp. Kurański is nu in balbezit. Arango García onderschept slim de pass. Arango García geeft een lange en hoge pass. Güiza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Güiza stond buitenspel. Bas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bello Serans de bal. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Hurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 60%, caraculos 40%.
Kurtuba - caraculos 0:1