Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Kurtuba
5 defensas Tactiek 3_2
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
50.8 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Bas onderschept slim de pass. Bigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigot passt de bal met de wreef. Palombieri is nu in balbezit. Palombieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fernández Trigueros rent richting de bal. Palombieri onderschept slim de pass. Palombieri passt de bal in één keer door. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Hurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Fernández Trigueros de bal. Palombieri is nu in balbezit. Palombieri passt de bal zonder na te denken. Rozner is nu in balbezit. Rozner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dalli Cardillo is nu in balbezit. Dalli Cardillo geeft de bal voor. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Kurtuba 1:0

33e minuut.
Ağdıç passt de bal in één keer door. Balboa heeft problemen om de bal te vangen. Balboa met een sublieme pass. Palombieri is nu in balbezit. Palombieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Navarro Lora passt de bal zonder na te denken. Bello Serans speelt de bal door. Daar is Fernández Trigueros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Hurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 44%, Kurtuba 56%.
caraculos - Kurtuba 1:0

49e minuut.
Moreno Verdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Verdu geeft de bal voor. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún onderschept slim de pass. Irún draait met de bal, schiet en ... Zantedeschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Rekieć met de inworp. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bello Serans ... Strafschop! Bello Serans krijgt een gele kaart. Rozner raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozner neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hurt bokst de bal weg.

69e minuut.
Moreno Verdu rent richting de bal. Irún is nu in balbezit. Kurański begaat een overtreding. Irún raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Irún kan niet meer verder spelen. Güiza komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Expósito Medina speelt de bal door. Ağdıç is nu in balbezit. Ağdıç met een sublieme pass. Moreno Verdu rent richting de bal. Moreno Verdu draait met de bal, schiet en ... Zantedeschi bokst de bal weg.

76e minuut.
Buitenspel voor Moreno Verdu. Goede buitenspelval van de verdediging. Vasiliu komt het veld opgelopen. Ettayeb neemt vlug de vrije trap. Ağdıç kopt de bal weg. Güiza is nu in balbezit. Güiza schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kurański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rozner kopt de bal weg. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Chakir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 59%, Kurtuba 41%.
caraculos - Kurtuba 1:0