Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pintxo-Team los valdeiluna
pintxo Tactiek cincovaldes
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Ghianda de bal. Tanay onderschept slim de pass. Tanay passt de bal in één keer door. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kuświk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungues zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma geeft een hoge lob. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fábri zal de hoekschop nemen. Tanay rent richting de bal. Prorok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay onderschept slim de pass. Tanay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Stăvaru de bal. Stăvaru geeft een hoge lob. Prorok rent richting de bal. Tanay onderschept slim de pass. Tanay draait met de bal, schiet en ... Kokovios bokst de bal weg. de la Peña heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fábri geeft een lange en hoge pass. Dadej kopt de bal weg. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay onderschept slim de pass. Tanay haalt uit met een fantastische trap. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Białożyński geeft een hoge lob. Dadej kan de bal niet met de borst controleren. Dadej passt de bal met de wreef. Tanay rent richting de bal. Tanay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 72%, los valdeiluna 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pintxo-Team - los valdeiluna 0:0

57e minuut.
de la Peña geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungues met de inworp. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zanni onderschept slim de pass. Inworp. Fábri met de inworp. Tanay is nu in balbezit. Tanay draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - los valdeiluna 0:1

73e minuut.
Jungues met een sublieme pass. Huma probeert de bal met de borst te controleren. Huma geeft een lange en hoge pass. Tanay rent richting de bal. Tanay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tanay verovert de bal door een tackle van achteren. Tanay passt de bal zonder na te denken. Huma is nu in balbezit. Huma schiet op doel. Dadej probeert de bal met de borst te controleren. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prorok is nu in balbezit. Dadej onderschept slim de pass. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - los valdeiluna 0:2

79e minuut.
Zanni geeft de bal voor. Inworp. Fábri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay haalt uit met een fantastische trap. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma onderschept slim de pass. Huma passt de bal in één keer door. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 83%, los valdeiluna 17%.
Pintxo-Team - los valdeiluna 0:2