Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los valdeiluna Pintxo-Team
cincovaldes Tactiek pintxo
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 42.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
de la Peña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungues met de inworp. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Giannoulis probeert de bal aan de voet te houden. Fábri is nu in balbezit. Giannoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Giannoulis passt de bal met de wreef. Scrittore rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kuświk onderschept slim de pass. Kuświk passt de bal in één keer door. Gallagher speelt de bal door. Batsalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Pintxo-Team 0:1

18e minuut.
Frączczak rent richting de bal. Frączczak passt de bal zonder na te denken. Batsalov rent richting de bal. Batsalov schiet op doel. Decarolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Pintxo-Team 0:2

24e minuut.
Fábri geeft een lange en hoge pass. Kokovios met een sublieme pass. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Huma speelt de bal door. Jungues is nu in balbezit. Jungues passt de bal zonder na te denken. Dadej is nu in balbezit. Dadej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Pintxo-Team 1:2

38e minuut.
Prelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bârlădeanu de bal. Scrittore verovert de bal door een tackle van achteren. Scrittore schiet op doel. Decarolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Pintxo-Team 1:3

39e minuut.
Huma met een sublieme pass. Fábri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma geeft een lange en hoge pass. Dadej maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ghianda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak begaat een overtreding. Frączczak krijgt een gele kaart. Tanay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huma komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Huma rent richting de bal. Huma passt de bal met de wreef. Jungues rent richting de bal. Jungues geeft een lange en hoge pass. Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Pintxo-Team 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 44%, Pintxo-Team 56%.
los valdeiluna - Pintxo-Team 2:3

60e minuut.
Prelo passt de bal in één keer door. Daar is Frączczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma rent richting de bal. Huma geeft een hoge lob. Tanay krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej passt de bal met de wreef. Huma geeft de bal voor. Dadej is nu in balbezit. Dadej draait met de bal, schiet en ... Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los valdeiluna - Pintxo-Team 3:3

79e minuut.
Huma rent richting de bal. Huma geeft de bal voor. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Pintxo-Team 4:3

88e minuut.
de la Peña geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungues met een snelle inworp. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 17%, Pintxo-Team 83%.
los valdeiluna - Pintxo-Team 4:3