Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. ESPARTA C.F.
Liga4D5M1ATT Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
52.9 gemiddelde waardering 64.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Nabo rent richting de bal. Vakhula probeert naar een medespeler te passen. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo onderschept slim de pass. Nabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Quiñoa geeft een hoge lob. Santaroni kopt de bal weg. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabo is nu in balbezit. Nabo draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Nabo kopt de bal weg. Figueroa rent richting de bal. Santaroni onderschept slim de pass. Santaroni schiet op doel. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:1

6e minuut.
Uribarri onderschept slim de pass. Uribarri passt de bal met de wreef. Nabo is nu in balbezit. Nabo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pereira de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Santaroni heeft problemen om de bal te vangen. Uribarri rent richting de bal. Uribarri passt de bal met de wreef. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Uribarri kopt de bal weg. Nabo is nu in balbezit. Râlea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nabo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Costa wilt de vrije trap nemen. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Reisinger geeft een lange en hoge pass. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo geeft een lange en hoge pass. Nabo rent richting de bal. Nabo schiet op doel. Eftimie bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Costa zal de hoekschop nemen. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo passt de bal zonder na te denken. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Figueroa geeft een lange en hoge pass. Catalano Dupuy kopt de bal weg. Lasheras geeft een lange en hoge pass. Nabo rent richting de bal. Nabo schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 68%, ESPARTA C.F. 32%.
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:2

54e minuut.
Gonzalo geeft een lange en hoge pass. Nabo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Costa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santaroni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:3

60e minuut.
Eiro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz geeft de bal voor. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger rent richting de bal. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Uribarri onderschept slim de pass. Uribarri passt de bal zonder na te denken. Lasheras speelt de bal door. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lasheras geeft een hoge lob. Santana Ponce kopt de bal weg. Reisinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Costa geeft de bal voor. Daar is Reisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:4

81e minuut.
Uribarri rent richting de bal. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Reisinger heeft problemen om de bal te vangen. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

87e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa passt de bal met de wreef. Nabo rent richting de bal. Nabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nabo rent richting de bal. Nabo draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:5

89e minuut.
Inworp. Gonzalo met de inworp. Costa rent richting de bal. Costa geeft de bal voor. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie bokst de bal weg. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo schiet op doel. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 77%, ESPARTA C.F. 23%.
Charly F.C. - ESPARTA C.F. 0:6