Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa_marta Cerverano Mihillas
pin Tactiek 352a
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 54
incredible Schieten good
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan passt de bal met de wreef. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Cerverano Mihillas 1:0

13e minuut.
Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić probeert naar een medespeler te passen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Cerverano Mihillas 2:0

25e minuut.
Mouradyan passt de bal met de wreef. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia speelt de bal door. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński bokst de bal weg. Beuzebú geeft de bal voor. Stemplewski controleert de bal met de borst. Mouradyan speelt de bal door. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouradyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen. Kwidziński bokst de bal weg.

29e minuut.
Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Ivić-Pašalić rent richting de bal. Ivić-Pašalić passt de bal met de wreef. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia speelt de bal door. Orachev onderschept slim de pass. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Kwidziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Roser komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Haxhia rent richting de bal. Haxhia met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Haxhia passt de bal zonder na te denken. Daar is Beuzebú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Cerverano Mihillas 3:0

39e minuut.
Klungelig pakt Haxhia de bal. Haxhia speelt de bal door. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Kwidziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Cerverano Mihillas 4:0

44e minuut.
Rocha onderschept slim de pass. Rocha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haxhia de bal. Haxhia geeft de bal voor. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwidziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 38%, Cerverano Mihillas 62%.
santa_marta - Cerverano Mihillas 4:0

47e minuut.
Haxhia geeft de bal voor. Daar is Ivić-Pašalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dallas speelt de bal door. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia passt de bal met de wreef. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Roser met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft de bal voor. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen. Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wielgosz met een sublieme pass. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas passt de bal zonder na te denken. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Domachowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Orachev neemt vlug de vrije trap. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput passt de bal zonder na te denken. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sybis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Cerverano Mihillas 5:0

79e minuut.
Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis passt de bal zonder na te denken. Parkanska heeft problemen om de bal te vangen. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Cerverano Mihillas 6:0

82e minuut.
Beuzebú bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzebú passt de bal zonder na te denken. Domachowski geeft een lange en hoge pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beuzebú is nu in balbezit. Beuzebú geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dallas met de inworp. Ivić-Pašalić geeft de bal voor. Kwidziński bokst de bal weg.

85e minuut.
Wielgosz geeft een hoge lob. Krofka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mouradyan de bal onder controle te krijgen. Liput is nu in balbezit. Liput draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dallas onderschept slim de pass. Dallas passt de bal zonder na te denken. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft de bal voor. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Cerverano Mihillas 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 37%, Cerverano Mihillas 63%.
santa_marta - Cerverano Mihillas 7:0