Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los valdeiluna Kurtuba
cincovaldes Tactiek 3_2
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 47.1
zeer goed Schieten matig
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Jungues probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej passt de bal zonder na te denken. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay schiet op doel. Hurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. Jungues met de inworp. Huma rent richting de bal. Huma geeft een hoge lob. Tanay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stăvaru geeft een hoge lob. Güiza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prelo. Prelo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay passt de bal met de wreef. Fernández Trigueros heeft problemen om de bal te vangen. Dadej rent richting de bal. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jungues rent richting de bal. Jungues passt de bal met de wreef. Daar is Expósito Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej is nu in balbezit. Dadej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dadej passt de bal met de wreef. Fábri is nu in balbezit. Fábri passt de bal zonder na te denken. Tanay rent richting de bal. Tanay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri met een sublieme pass. Pap bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel. Hurt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 33%, Kurtuba 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los valdeiluna - Kurtuba 0:0

47e minuut.
Białożyński met een sublieme pass. Jungues rent richting de bal. Jungues speelt de bal door. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Akkerman kopt de bal weg. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma passt de bal zonder na te denken. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay draait met de bal, schiet en ... Hurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Białożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bernabéu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabéu probeert naar een medespeler te passen. Güiza is nu in balbezit. Güiza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu geeft een lange en hoge pass. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay schiet op doel. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Kurtuba 1:0

58e minuut.
Arango García speelt de bal door. Güiza rent richting de bal. Akkerman begaat een overtreding. Akkerman krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Pap bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap geeft de bal voor. Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fábri met een sublieme pass. Huma speelt de bal door. Tanay rent richting de bal. Tanay schiet op doel. Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Kurtuba 2:0

77e minuut.
Bello Serans passt de bal met de wreef. Dadej rent richting de bal. Dadej passt de bal in één keer door. Tanay is nu in balbezit. Tanay draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trigueros is nu in balbezit. Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Dadej schiet op doel. Hurt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Kurtuba 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 28%, Kurtuba 72%.
los valdeiluna - Kurtuba 3:0