Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Pintxo-Team
5 defensas Tactiek pintxo
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen very good


12e minuut.
Bigot met een sublieme pass. Prorok is nu in balbezit. Rozner verovert de bal door een tackle van achteren. Rozner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 1:0

15e minuut.
Rekieć rent richting de bal. Rekieć geeft een hoge lob. Vasiliu kopt de bal weg. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Rozner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 2:0

19e minuut.
Bigot passt de bal zonder na te denken. de la Peña onderschept slim de pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 3:0

27e minuut.
Bigot met een sublieme pass. Gallagher rent richting de bal. Ettayeb onderschept slim de pass. Ettayeb geeft een lange en hoge pass. Rozner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Paauwe met de inworp. Vasiliu kan de bal niet met de borst controleren. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. de la Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paauwe zal de hoekschop nemen. Vasiliu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rozner de bal. Rozner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 4:0

38e minuut.
Ghianda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekieć is nu in balbezit. Rekieć passt de bal zonder na te denken. Rozner is nu in balbezit. Rozner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ettayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayeb geeft de bal voor. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner rent richting de bal. Rozner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 41%, Pintxo-Team 59%.
caraculos - Pintxo-Team 4:0

47e minuut.
Kurański is nu in balbezit. Kurański met een sublieme pass. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 5:0

53e minuut.
Gallagher rent richting de bal. Gallagher passt de bal in één keer door. Batsalov rent richting de bal. Batsalov haalt uit met een fantastische trap. Ramikovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 5:1

57e minuut.
Yenikonak verovert de bal door een tackle van achteren. Yenikonak passt de bal zonder na te denken. Bigot is nu in balbezit. Bigot speelt de bal door. Rekieć geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 6:1

62e minuut.
Bigot onderschept slim de pass. Bigot speelt de bal door. Kurański geeft de bal voor. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Chakir komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Rekieć is nu in balbezit. Rekieć passt de bal zonder na te denken. Rozner rent richting de bal. Rozner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 7:1

70e minuut.
Kurański rent richting de bal. Kurański geeft een hoge lob. Rozner is nu in balbezit. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Rozner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gallagher passt de bal met de wreef. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb geeft een lange en hoge pass. Chakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakir haalt uit met een fantastische trap. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Scrittore passt de bal in één keer door. Paauwe met een sublieme pass. Rozner rent richting de bal. Rozner schiet op doel. Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Pintxo-Team 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 36%, Pintxo-Team 64%.
caraculos - Pintxo-Team 8:1