Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pintxo-Team caraculos
pintxo Tactiek 5 defensas
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen solid


2e minuut.
Mulţescu is nu in balbezit. Giannoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekieć tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rekieć krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Inworp. Ettayeb met de inworp. Paauwe geeft de bal voor. Rozner krijgt zijn hoofd ertegen. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - caraculos 0:1

5e minuut.
Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallagher. Paauwe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paauwe kan niet meer verder spelen. Hombre komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Hombre kopt de bal weg. de la Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palombieri met een sublieme pass. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Kokovios bokst de bal weg. Paal! Rozner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - caraculos 0:2

19e minuut.
Mulţescu kopt de bal weg. Rekieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekieć passt de bal met de wreef. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni geeft een hoge lob. Inworp. Rekieć met een snelle inworp. Bigot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Giannoulis rent richting de bal. Giannoulis geeft een hoge lob. Frączczak met een sublieme pass. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bas verovert de bal door een tackle van achteren. Bas met een sublieme pass. Palombieri probeert naar een medespeler te passen. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 60%, caraculos 40%.
Pintxo-Team - caraculos 0:2

47e minuut.
Frączczak onderschept slim de pass. Frączczak geeft de bal voor. Ettayeb heeft problemen om de bal te vangen. Bigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigot geeft een hoge lob. Kokovios bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Palombieri de bal. Frączczak rent richting de bal. Palombieri verovert de bal door een tackle van achteren. Hombre rent richting de bal. Hombre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Gallagher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallagher geeft een lange en hoge pass. Scrittore rent richting de bal. Scrittore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - caraculos 1:2

84e minuut.
Rekieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozner. Rozner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 61%, caraculos 39%.
Pintxo-Team - caraculos 1:2