Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. caraculos
Liga4D5M1ATT Tactiek 5 defensas
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Inworp. Vakhula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. László geeft de bal voor. Catalano Dupuy maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramikovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - caraculos 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Yenikonak de bal. Vakhula is nu in balbezit. Vakhula passt de bal in één keer door. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kupček probeert de bal aan de voet te houden. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira onderschept slim de pass. Rozner verovert de bal door een tackle van achteren. Rozner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rozner rent richting de bal. Eiro onderschept slim de pass. Eiro probeert naar een medespeler te passen. Rekieć rent richting de bal. Rekieć draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Eftimie trapt de bal weg. Vakhula kopt de bal weg. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas verovert de bal door een tackle van achteren. Bas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. László met de inworp. Vakhula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakhula geeft een hoge lob. Catalano Dupuy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - caraculos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 43%, caraculos 57%.
Charly F.C. - caraculos 2:0

51e minuut.
Rozner geeft een lange en hoge pass. Paauwe kopt de bal weg. Bigot met een sublieme pass. Vasiliu heeft problemen om de bal te vangen. Vasiliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - caraculos 2:1

64e minuut.
Inworp. Kubatek met een snelle inworp. Zukač probeert naar een medespeler te passen. László geeft een hoge lob. Catalano Dupuy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Bas de bal. Kupček verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mulţescu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Râlea kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettayeb met de inworp. Paauwe rent richting de bal. Paauwe geeft de bal voor. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 59%, caraculos 41%.
Charly F.C. - caraculos 2:1