Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los valdeiluna Cerverano Mihillas
cincovaldes Tactiek 352a
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen good


4e minuut.
Huma speelt de bal door. Jungues speelt de bal door. Małocha is nu in balbezit. Małocha draait met de bal, schiet en ... Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Jungues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungues speelt de bal door. Małocha rent richting de bal. Małocha draait met de bal, schiet en ... Resino onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Białożyński kopt de bal weg. Jungues heeft problemen om de bal te vangen. Jungues speelt de bal door. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kwidziński met een harde bal richting middenveld. Bolovan kopt de bal weg. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati is nu in balbezit. Munerati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Queri de bal onder controle te krijgen. Huma is nu in balbezit. Huma passt de bal met de wreef. Tanay is nu in balbezit. Tanay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Cerverano Mihillas 1:0

26e minuut.
Resino rent richting de bal. Resino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fábri met een snelle inworp. Huma probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Cerverano Mihillas 2:0

31e minuut.
Huma met een sublieme pass. Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal zonder na te denken. Tanay rent richting de bal. Tanay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Cerverano Mihillas 3:0

34e minuut.
Paukszt geeft de bal voor. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal in één keer door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Huma kopt de bal weg. Fábri probeert naar een medespeler te passen. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha schiet op doel. Kwidziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Cerverano Mihillas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 28%, Cerverano Mihillas 72%.
los valdeiluna - Cerverano Mihillas 4:0

47e minuut.
Jungues geeft een hoge lob. Resino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paukszt de bal onder controle te krijgen. Małocha is nu in balbezit. Małocha draait met de bal, schiet en ... Kwidziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Fábri probeert naar een medespeler te passen. Jungues is nu in balbezit. Jungues passt de bal in één keer door. Tanay is nu in balbezit. Tanay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bârlădeanu neemt vlug de vrije trap. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Resino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Resino krijgt een gele kaart. Małocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kwidziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanay is nu in balbezit. Tanay haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński bokst de bal weg.

81e minuut.
Tanay springt en kopt de bal. Jungues is nu in balbezit. Jungues geeft een hoge lob. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 25%, Cerverano Mihillas 75%.
los valdeiluna - Cerverano Mihillas 4:0