Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurtuba santa_marta
3_2 Tactiek pin
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 55
average Schieten outstanding
excellent Passen excellent
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Dallas rent richting de bal. Dallas geeft een hoge lob. Haxhia krijgt zijn hoofd ertegen. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:1

5e minuut.
Daar is Pap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:2

8e minuut.
Ivić-Pašalić passt de bal in één keer door. Mouradyan heeft problemen om de bal te vangen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:3

12e minuut.
Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pap de bal. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hurt trapt de bal weg. Mouradyan kopt de bal weg. Navarro Lora kan de bal niet met de borst controleren. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Expósito Medina kopt de bal weg. Fernández Trigueros heeft problemen om de bal te vangen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Hurt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:4

17e minuut.
Mouradyan speelt de bal door. Klungelig pakt Ivić-Pašalić de bal. Ivić-Pašalić passt de bal met de wreef. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gassen passt de bal met de wreef. Fernández Trigueros rent richting de bal. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha schiet op doel. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:5

22e minuut.
Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić passt de bal in één keer door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ... Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:6

25e minuut.
Ağdıç speelt de bal door. Gabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas met een sublieme pass. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Hurt bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haxhia neemt de hoekschop. Rocha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:7

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roser komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Haxhia met een sublieme pass. Fernández Trigueros bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel. De bal raakt de paal. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel. Hurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Wielgosz rent richting de bal. Wielgosz passt de bal zonder na te denken. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 71%, santa_marta 29%.
Kurtuba - santa_marta 0:8

49e minuut.
Mouradyan geeft een hoge lob. Fernández Trigueros heeft problemen om de bal te vangen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mouradyan rent richting de bal. Rocha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Trigueros. Rocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haxhia komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Roser verovert de bal door een tackle van achteren. Roser passt de bal in één keer door. Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić geeft de bal voor. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Fernández Trigueros kopt de bal weg. Dallas is nu in balbezit. Dallas passt de bal in één keer door. Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić haalt uit met een fantastische trap. Hurt bokst de bal weg. Buitenspel voor Ivić-Pašalić. Goede buitenspelval van de verdediging. Domachowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Teofilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teofilo geeft de bal voor. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Gabri rent richting de bal. Domachowski onderschept slim de pass. Domachowski speelt de bal door. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivić-Pašalić de bal onder controle te krijgen. Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel. Rocha probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hurt speelt de bal door. Dallas kopt de bal weg. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fernández Trigueros is nu in balbezit. Fernández Trigueros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rocha de bal. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:9

83e minuut.
Klungelig pakt Haxhia de bal. Haxhia passt de bal met de wreef. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - santa_marta 0:10

88e minuut.
Dallas is nu in balbezit. Dallas passt de bal in één keer door. Ivić-Pašalić rent richting de bal. Ivić-Pašalić geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 62%, santa_marta 38%.
Kurtuba - santa_marta 0:10