Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa_marta Kurtuba
pin Tactiek 3_2
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 55.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan passt de bal met de wreef. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Hurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Irún heeft problemen om de bal te vangen. Wielgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgosz speelt de bal door. Irún rent richting de bal. Irún haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Irún is nu in balbezit. Irún draait met de bal, schiet en ... Furadinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dallas speelt de bal door. Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić passt de bal zonder na te denken. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Haxhia speelt de bal door. Rocha rent richting de bal. Pap legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rocha legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hurt bokst de bal weg. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Mouradyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouradyan passt de bal in één keer door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Kurtuba 1:0

26e minuut.
Ağdıç passt de bal zonder na te denken. Irún rent richting de bal. Gassen begaat een overtreding. Gassen krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dallas probeert naar een medespeler te passen. Ivić-Pašalić heeft problemen om de bal te vangen. Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Hurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sitarek geeft een lange en hoge pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roser komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Dallas rent richting de bal. Moreno Verdu is nu in balbezit. Moreno Verdu passt de bal zonder na te denken. Irún is nu in balbezit. Irún haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
santa_marta - Kurtuba 1:1

40e minuut.
Rocha rent richting de bal. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia passt de bal met de wreef. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha schiet op doel. Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pap passt de bal zonder na te denken. Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Ivić-Pašalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivić-Pašalić passt de bal met de wreef. Dallas speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 44%, Kurtuba 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
santa_marta - Kurtuba 1:1

47e minuut.
Dallas passt de bal zonder na te denken. Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić passt de bal in één keer door. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Haxhia passt de bal zonder na te denken. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Kurtuba 2:1

58e minuut.
Rocha controleert de bal met de borst. Pap met een sublieme pass. Klungelig pakt Haxhia de bal. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Kurtuba 3:1

59e minuut.
Mouradyan met een sublieme pass. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel. Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domachowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ivić-Pašalić geeft een hoge lob. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Expósito Medina heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivić-Pašalić zal de hoekschop nemen. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Haxhia rent richting de bal. Haxhia draait met de bal, schiet en ... Hurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouradyan met de inworp. Haxhia geeft een hoge lob. Rocha springt en kopt de bal. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Kurtuba 4:1

72e minuut.
Mouradyan speelt de bal door. Haxhia rent richting de bal. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Hurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Haxhia is nu in balbezit. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Kurtuba 5:1

80e minuut.
Çoküzülmez met een sublieme pass. Domachowski probeert de bal met de borst te controleren. Çoküzülmez geeft een hoge lob. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ağdıç passt de bal met de wreef. Arango García rent richting de bal. Arango García passt de bal met de wreef. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Arango García probeert de bal met de borst te controleren. Mouradyan met een sublieme pass. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ağdıç probeert naar een medespeler te passen. Çoküzülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski met een sublieme pass. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 32%, Kurtuba 68%.
santa_marta - Kurtuba 5:1