Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pintxo-Team ESPARTA C.F.
pintxo Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.1 gemiddelde waardering 63.9
average Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Santana Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Santana Ponce met een sublieme pass. Uribarri rent richting de bal. Nabo is nu in balbezit. Nabo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lasheras onderschept slim de pass. Lasheras passt de bal zonder na te denken. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni schiet op doel. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:1

11e minuut.
Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo geeft de bal voor. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:2

16e minuut.
Uribarri rent richting de bal. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de la Peña de bal. Nabo rent richting de bal. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santaroni rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lasheras passt de bal zonder na te denken. Quiñoa is nu in balbezit. Quiñoa geeft de bal voor. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ... Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Santana Ponce speelt de bal door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa speelt de bal door. Nabo rent richting de bal. Nabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gonzalo is nu in balbezit. Smiorcăilă rent richting de bal. Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lasheras met een sublieme pass. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni geeft de bal voor. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Giannoulis is nu in balbezit. Uribarri onderschept slim de pass. Uribarri geeft de bal voor. Nabo is nu in balbezit. Nabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Santaroni rent richting de bal. Santaroni geeft een hoge lob. Prorok kopt de bal weg. Nabo rent richting de bal. Nabo draait met de bal, schiet en ... Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 79%, ESPARTA C.F. 21%.
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:2

46e minuut.
Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak probeert naar een medespeler te passen. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Uribarri geeft een hoge lob. Costa kopt de bal weg. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:3

50e minuut.
Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo geeft een hoge lob. Nabo rent richting de bal. Nabo schiet op doel. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:4

52e minuut.
Zanni is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Costa passt de bal in één keer door. Nabo is nu in balbezit. Nabo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Prorok is nu in balbezit. Uribarri onderschept slim de pass. Uribarri geeft een hoge lob. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Uribarri probeert naar een medespeler te passen. Prorok is nu in balbezit. Nabo verovert de bal door een tackle van achteren. Nabo haalt uit met een fantastische trap. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:5

60e minuut.
Costa is nu in balbezit. Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri speelt de bal door. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:6

65e minuut.
Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa geeft de bal voor. Daar is Kuświk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Santaroni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de la Peña de bal. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:7

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Gonzalo de bal onder controle te krijgen. Costa is nu in balbezit. Costa met een sublieme pass. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:8

81e minuut.
Costa rent richting de bal. Costa passt de bal zonder na te denken. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:9

82e minuut.
Zanni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Uribarri rent richting de bal. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni passt de bal zonder na te denken. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 81%, ESPARTA C.F. 19%.
Pintxo-Team - ESPARTA C.F. 0:9