Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA C.F. Pintxo-Team
4-4-2 Tactiek pintxo
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten average
solid Passen adequate
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Uribarri de bal. Uribarri speelt de bal door. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prorok de bal. Nabo rent richting de bal. Nabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gallagher kopt de bal weg. Batsalov is nu in balbezit. Lasheras maakt een afschuwelijke overtreding. Lasheras krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasheras zal de hoekschop nemen. Ghianda kan de bal niet met de borst controleren. Nabo rent richting de bal. Nabo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni geeft een hoge lob. Inworp. Costa met een snelle inworp. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lasheras geeft de bal voor. Nabo kopt de bal weg. Ghianda heeft problemen om de bal te vangen. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 1:0

33e minuut.
Costa kopt de bal weg. Daar is Uribarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uribarri passt de bal met de wreef. Nabo rent richting de bal. Nabo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lasheras is nu in balbezit. Lasheras passt de bal met de wreef. Kuświk heeft problemen om de bal te vangen. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kokovios bokst de bal weg. Prorok rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasheras zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Giannoulis de bal. Nabo rent richting de bal. Nabo schiet op doel. Kokovios bokst de bal weg.

45e minuut.
Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri passt de bal met de wreef. Daar is Nabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni schiet op doel. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zanni de bal. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 23%, Pintxo-Team 77%.
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 2:0

48e minuut.
Santana Ponce met een sublieme pass. Lasheras probeert naar een medespeler te passen. Santaroni rent richting de bal. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 3:0

49e minuut.
Ghianda rent richting de bal. Costa onderschept slim de pass. Costa geeft een hoge lob. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasheras zal de hoekschop nemen. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo rent richting de bal. Nabo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 4:0

56e minuut.
Kuświk geeft een lange en hoge pass. Gonzalo kopt de bal weg. Nabo rent richting de bal. Nabo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nabo is nu in balbezit. Nabo geeft een lange en hoge pass. Kuświk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasheras zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Lasheras met de inworp. Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri geeft de bal voor. Kokovios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 5:0

67e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal zonder na te denken. Gonzalo met een sublieme pass. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Uribarri rent richting de bal. Uribarri geeft de bal voor. Daar is de la Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 6:0

70e minuut.
Costa speelt de bal door. Santana Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana Ponce geeft een lange en hoge pass. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo geeft de bal voor. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Uribarri is nu in balbezit. Uribarri met een sublieme pass. Costa geeft een hoge lob. Nabo is nu in balbezit. Nabo schiet op doel. Kokovios bokst de bal weg. Daar is Kuświk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 7:0

76e minuut.
Lasheras met een sublieme pass. Costa rent richting de bal. Costa probeert naar een medespeler te passen. Nabo rent richting de bal. Nabo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri onderschept slim de pass. Uribarri speelt de bal door. Costa rent richting de bal. Costa geeft een hoge lob. Kokovios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zanni met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa met een snelle inworp. Uribarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribarri geeft de bal voor. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prorok heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 8:0

85e minuut.
Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa speelt de bal door. Nabo is nu in balbezit. Nabo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 14%, Pintxo-Team 86%.
ESPARTA C.F. - Pintxo-Team 9:0