Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los valdeiluna Charly F.C.
cincovaldes Tactiek Liga4D5M1ATT
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten adequate
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


16e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu speelt de bal door. Stăvaru is nu in balbezit. Vakhula verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vakhula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stăvaru kopt de bal weg. László bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fábri zijn tegenspeler op de grond. Fábri krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Białożyński geeft een lange en hoge pass. Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues probeert naar een medespeler te passen. Dadej rent richting de bal. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Reisinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungues met een snelle inworp. Dadej is nu in balbezit. Dadej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Prelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prelo krijgt een gele kaart. Catalano Dupuy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Fábri passt de bal in één keer door. Tanay rent richting de bal. Pereira is nu in balbezit. Tanay verovert de bal door een tackle van achteren. Tanay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 44%, Charly F.C. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los valdeiluna - Charly F.C. 0:0

67e minuut.
Vakhula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Râlea komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Fábri passt de bal in één keer door. Huma rent richting de bal. Huma passt de bal met de wreef. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Akkerman geeft een hoge lob. Râlea rent richting de bal. Râlea met een sublieme pass. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los valdeiluna - Charly F.C. 0:1

80e minuut.
Catalano Dupuy rent richting de bal. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman passt de bal in één keer door. Jungues is nu in balbezit. Jungues geeft een lange en hoge pass. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 59%, Charly F.C. 41%.
los valdeiluna - Charly F.C. 0:1