Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. los valdeiluna
Liga4D5M1ATT Tactiek cincovaldes
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.4 gemiddelde waardering 49.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
László passt de bal met de wreef. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stăvaru. Stăvaru krijgt een gele kaart. Hilal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hilal kan niet meer verder spelen. Perrone komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Klungelig pakt Dadej de bal. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma passt de bal met de wreef. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Reisinger geeft een hoge lob. Inworp. Jungues zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eiro probeert naar een medespeler te passen. Segura geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Catalano Dupuy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akkerman. Catalano Dupuy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kupček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Catalano Dupuy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Reisinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungues met de inworp. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Perrone passt de bal zonder na te denken. László rent richting de bal. Prelo begaat een overtreding. László moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. László kan niet meer verder spelen. Mircea komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Kubatek met een snelle inworp. Zukač is nu in balbezit. Zukač passt de bal in één keer door. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - los valdeiluna 1:0

19e minuut.
Eiro kopt de bal weg. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma passt de bal in één keer door. Dadej rent richting de bal. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prelo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pereira de bal. Dadej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dadej krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bârlădeanu passt de bal met de wreef. Zukač rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akkerman. Zukač is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kupček komt bij de bal en schiet. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Segura met een snelle inworp. Eiro rent richting de bal. Huma speelt de bal door. Dadej rent richting de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 56%, los valdeiluna 44%.
Charly F.C. - los valdeiluna 1:0

46e minuut.
Tanay probeert naar een medespeler te passen. Dadej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zukač. Zukač krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Jungues passt de bal met de wreef. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal zonder na te denken. Tanay rent richting de bal. Tanay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kubatek passt de bal met de wreef. Zukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač met een sublieme pass. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy schiet op doel. Decarolis bokst de bal weg.

69e minuut.
Prelo probeert naar een medespeler te passen. Huma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanay rent richting de bal. Tanay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Catalano Dupuy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Perrone de bal. Perrone speelt de bal door. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrone geeft een hoge lob. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Reisinger verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungues met een snelle inworp. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanay rent richting de bal. Tanay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charly F.C. - los valdeiluna 1:1

88e minuut.
Prelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kupček probeert naar een medespeler te passen. Białożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač draait met de bal, schiet en ... Decarolis bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zukač geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Catalano Dupuy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - los valdeiluna 2:1

90e minuut.
Akkerman rent richting de bal. Akkerman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zukač met een snelle inworp. Kupček geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 52%, los valdeiluna 48%.
Charly F.C. - los valdeiluna 2:1