Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Cerverano Mihillas
5 defensas Tactiek 352a
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
48.3 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Bigot kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Vasiliu speelt de bal door. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Stemplewski met een snelle inworp. Parkanska rent richting de bal. Rekieć tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parkanska roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Parkanska kan niet meer verder spelen. Lobonţ komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bigot rent richting de bal. Bigot passt de bal met de wreef. Paauwe met een sublieme pass. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Rozner draait met de bal, schiet en ... Kwidziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Dalli Cardillo is nu in balbezit. Stemplewski onderschept slim de pass. Stemplewski passt de bal zonder na te denken. Sybis heeft problemen om de bal te vangen. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Ramikovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sękowski passt de bal zonder na te denken. Başardı rent richting de bal. Başardı geeft de bal voor. Klungelig pakt Sybis de bal. Sybis draait met de bal, schiet en ... Ramikovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Yenikonak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vasiliu kopt de bal weg. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Cerverano Mihillas 1:0

29e minuut.
Daar is Sękowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiliu rent richting de bal. Sękowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasiliu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bigot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Resino controleert de bal met de borst. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Cerverano Mihillas 2:0

34e minuut.
Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu passt de bal zonder na te denken. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Resino probeert de bal aan de voet te houden. Kwidziński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Cerverano Mihillas 3:0

36e minuut.
Bas passt de bal in één keer door. Paauwe rent richting de bal. Paauwe met een sublieme pass. Rozner is nu in balbezit. Rozner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 41%, Cerverano Mihillas 59%.
caraculos - Cerverano Mihillas 3:0

49e minuut.
Resino speelt de bal door. Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu is nu in balbezit. Rozner rent richting de bal. Rozner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lobonţ probeert naar een medespeler te passen. Bigot speelt de bal door. Paauwe rent richting de bal. Paauwe geeft een lange en hoge pass. Rozner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Liput rent richting de bal. Ettayeb onderschept slim de pass. Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. Sękowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sękowski geeft een hoge lob. Ramikovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Liput onderschept slim de pass. Liput schiet op doel. Dalli Cardillo kopt de bal weg. Liput rent richting de bal. Liput haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Cerverano Mihillas 3:1

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chakir komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Chakir met een sublieme pass. Klungelig pakt Rekieć de bal. Rozner rent richting de bal. Rekieć rent richting de bal. Rekieć haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński bokst de bal weg.

88e minuut.
Kurański probeert naar een medespeler te passen. Paauwe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crăciun. Crăciun krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Bas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 37%, Cerverano Mihillas 63%.
caraculos - Cerverano Mihillas 3:1