Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurtuba ESPARTA C.F.
3_2 Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
53 gemiddelde waardering 63.9
average Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen incredible


8e minuut.
Lasheras geeft de bal voor. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni passt de bal met de wreef. Nabo is nu in balbezit. Nabo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Quiñoa probeert naar een medespeler te passen. Lasheras rent richting de bal. Lasheras passt de bal met de wreef. Uribarri is nu in balbezit. Uribarri met een sublieme pass. Hurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hurt geeft de bal voor. Inworp. Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uribarri is nu in balbezit. Uribarri geeft een lange en hoge pass. Paal!

24e minuut.
Gonzalo met een sublieme pass. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa schiet op doel. Tartes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lasheras probeert naar een medespeler te passen. Costa rent richting de bal. Costa passt de bal met de wreef. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Hurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pap de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:1

33e minuut.
Santaroni kopt de bal weg. Pap rent richting de bal. Nabo verovert de bal door een tackle van achteren. Nabo draait met de bal, schiet en ... Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:2

42e minuut.
Irún rent richting de bal. Sánchez Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Muñoz geeft de bal voor. Nabo rent richting de bal. Nabo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Costa passt de bal met de wreef. Nabo rent richting de bal. Nabo schiet op doel. Hurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 65%, ESPARTA C.F. 35%.
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:3

47e minuut.
Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo passt de bal zonder na te denken. Nabo rent richting de bal. Nabo haalt uit met een fantastische trap. Hurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:4

60e minuut.
Quiñoa rent richting de bal. Quiñoa geeft een hoge lob. Daar is Santaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:5

66e minuut.
Santana Ponce probeert naar een medespeler te passen. Lasheras rent richting de bal. Expósito Medina maakt een afschuwelijke overtreding. Expósito Medina krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Costa passt de bal zonder na te denken. Uribarri geeft een hoge lob. Santaroni rent richting de bal. Santaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:6

86e minuut.
Uribarri is nu in balbezit. Uribarri passt de bal met de wreef. Santaroni rent richting de bal. Santaroni schiet op doel. Hurt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 61%, ESPARTA C.F. 39%.
Kurtuba - ESPARTA C.F. 0:6