Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa_marta Pintxo-Team
pin Tactiek pintxo
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 42.3
outstanding Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Zanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia rent richting de bal. Haxhia met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Haxhia is nu in balbezit. Haxhia passt de bal met de wreef. Mouradyan speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mouradyan heeft problemen om de bal te vangen. Mouradyan met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 1:0

16e minuut.
Ivić-Pašalić geeft een hoge lob. Rocha kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Peña. de la Peña krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Prorok is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha draait met de bal, schiet en ... Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Kuświk probeert de bal met de borst te controleren. Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dallas kopt de bal weg. Kuświk heeft problemen om de bal te vangen. Ivić-Pašalić rent richting de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivić-Pašalić probeert naar een medespeler te passen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 2:0

27e minuut.
Haxhia geeft de bal voor. de la Peña kopt de bal weg. Mouradyan is nu in balbezit. Mouradyan geeft een hoge lob. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mouradyan speelt de bal door. Haxhia speelt de bal door. Mouradyan speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roser komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Daar is Ghianda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha is nu in balbezit. Mouradyan is nu in balbezit. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Roser speelt de bal door. Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić passt de bal in één keer door. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 3:0

38e minuut.
Roser passt de bal zonder na te denken. Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia geeft een hoge lob. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Kokovios bokst de bal weg.

42e minuut.
Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Haxhia de bal. Haxhia geeft een lange en hoge pass. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña passt de bal met de wreef. Paal! Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 30%, Pintxo-Team 70%.
santa_marta - Pintxo-Team 4:0

47e minuut.
Haxhia heeft problemen om de bal te vangen. Zanni probeert naar een medespeler te passen. Haxhia met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Frączczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scrittore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouradyan geeft de bal voor. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal in één keer door. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft een hoge lob. Rocha maakt een snoekduik en kopt de bal. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rocha. Rocha krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domachowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Ivić-Pašalić de bal. Ivić-Pašalić geeft een lange en hoge pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 5:0

62e minuut.
Kuświk geeft een hoge lob. Mouradyan kopt de bal weg. Frączczak is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Ivić-Pašalić met de inworp. Domachowski rent richting de bal. Domachowski geeft de bal voor. Haxhia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Haxhia passt de bal in één keer door. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 6:0

79e minuut.
Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski met een sublieme pass. Prorok is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivić-Pašalić rent richting de bal. Ivić-Pašalić schiet op doel. Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 7:0

86e minuut.
Doeltrap. Kokovios trapt de bal weg van het doel. Gassen kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kokovios trapt de bal weg van het doel. Mouradyan kopt de bal weg. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kokovios trapt de bal weg. Mouradyan kopt de bal weg. Daar is Ghianda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Pintxo-Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 22%, Pintxo-Team 78%.
santa_marta - Pintxo-Team 8:0