Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pintxo-Team santa_marta
pintxo Tactiek 3-2-3-2
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 60
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frączczak krijgt een gele kaart. Domachowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Domachowski probeert naar een medespeler te passen. Ivić-Pašalić heeft problemen om de bal te vangen. Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Domachowski speelt de bal door. Ivić-Pašalić is nu in balbezit. Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Teofilo passt de bal in één keer door. Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Haxhia passt de bal met de wreef. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale draait met de bal, schiet en ... Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - santa_marta 0:1

17e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Kuświk geeft een lange en hoge pass. Roser kopt de bal weg. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Roser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ivić-Pašalić de bal. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Roser probeert naar een medespeler te passen. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale passt de bal in één keer door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mouradyan speelt de bal door. Ivić-Pašalić rent richting de bal. Ivić-Pašalić passt de bal in één keer door. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Provenzale de bal onder controle te krijgen. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Kokovios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
de la Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouradyan met de inworp. Domachowski rent richting de bal. Domachowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ivić-Pašalić passt de bal in één keer door. Daar is Provenzale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provenzale passt de bal in één keer door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ... Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghianda geeft de bal voor. Roser rent richting de bal. Roser passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kokovios trapt de bal weg van het doel. Dallas kopt de bal weg. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 76%, santa_marta 24%.
Pintxo-Team - santa_marta 0:1

47e minuut.
Wielgosz kopt de bal weg. Teofilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çoküzülmez is nu in balbezit. Scrittore verovert de bal door een tackle van achteren. Scrittore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Domachowski is nu in balbezit. Domachowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Provenzale de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - santa_marta 0:2

58e minuut.
Provenzale passt de bal zonder na te denken. Mouradyan is nu in balbezit. Mouradyan speelt de bal door. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Provenzale heeft problemen om de bal te vangen. de la Peña onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domachowski. Domachowski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan passt de bal in één keer door. Dallas probeert naar een medespeler te passen. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Domachowski probeert naar een medespeler te passen. Haxhia rent richting de bal. Haxhia speelt de bal door. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. Kokovios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mouradyan is nu in balbezit. Mouradyan passt de bal zonder na te denken. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Scrittore kopt de bal weg. Dallas probeert de bal aan de voet te houden. Batsalov is nu in balbezit. Wielgosz rent richting de bal. Wielgosz passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 59%, santa_marta 41%.
Pintxo-Team - santa_marta 0:2