Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Margarita Andini CF
4132 Tactiek new atk 2
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.2 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Jémez speelt de bal door. Pagliaccio rent richting de bal. Kupczyk speelt de bal door. González Segura geeft een lange en hoge pass. Stępniak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Metin kopt de bal weg. Alderici is nu in balbezit. Alderici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jamułecki met een snelle inworp. Kupfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stępniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 46%, Andini CF 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Margarita - Andini CF 0:0

57e minuut.
Bermúdez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Özkardeş komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alderici stond buitenspel. Sarabia komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gorodov speelt de bal door. Klungelig pakt Stępniak de bal. Özkardeş rent richting de bal. Stępniak onderschept slim de pass. Stępniak geeft een hoge lob. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Yanbakmaz rent richting de bal. Jémez onderschept slim de pass. Jémez passt de bal zonder na te denken. Gorodov rent richting de bal. Gorodov schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Aptosoglou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jamułecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Andini CF 0:1

76e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Sarabia rent richting de bal. Sarabia schiet op doel. Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Andini CF 0:2

89e minuut.
Metin onderschept slim de pass. Metin geeft een lange en hoge pass. Sarabia is nu in balbezit. Klungelig pakt Sarabia de bal. Sarabia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 46%, Andini CF 54%.
Santa Margarita - Andini CF 0:2