Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Cucafera
fonxete Tactiek 4-4-2 J
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Toscani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moyá. Moyá krijgt een gele kaart. Toscani raakt geblesseerd tijdens het duel. Lobato met een snel genomen vrije trap. Duthie is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Duthie rent richting de bal. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Cucafera 1:0

16e minuut.
Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares geeft een hoge lob. Lobato geeft een hoge lob. Duthie is nu in balbezit. Duthie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tabeirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabeirós geeft een lange en hoge pass. Huth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruano Delgado onderschept slim de pass. Ruano Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Toscani speelt de bal door. Klungelig pakt Esparcia de bal. Duthie rent richting de bal. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Varona bokst de bal weg.

26e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Toscani krijgt zijn hoofd ertegen. Duthie krijgt zijn hoofd ertegen. Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Cucafera 2:0

31e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Casar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tucaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tucaković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pantoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoja geeft een hoge lob. Toscani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carriles passt de bal met de wreef. Pesarrodona is nu in balbezit. Pantoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantoja krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Toscani rent richting de bal. Toscani draait met de bal, schiet en ... Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Cucafera 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 45%, Cucafera 55%.
Forcarey - Cucafera 3:0

48e minuut.
Pantoja geeft de bal voor. Di Gregorio kopt de bal weg. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie schiet op doel. Esparcia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Di Gregorio speelt de bal door. Tucaković rent richting de bal. Tucaković passt de bal in één keer door. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Huth de bal. Ruano Delgado is nu in balbezit. Bendkowski rent richting de bal. Ruano Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Ruano Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Huth geeft een lange en hoge pass. Solares kopt de bal weg. Di Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Tabeirós de bal. Tucaković rent richting de bal. Tucaković speelt de bal door. Toscani rent richting de bal. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Cucafera 4:0

60e minuut.
Alonso Alvarez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tucaković is nu in balbezit. Tucaković passt de bal met de wreef. Alonso Alvarez rent richting de bal. Duthie rent richting de bal. Duthie schiet op doel. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković geeft een hoge lob. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Varona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Varona trapt de bal weg van het doel. Pesarrodona kopt de bal weg. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Cucafera 5:0

82e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković met een sublieme pass. Duthie rent richting de bal. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pesarrodona verovert de bal door een tackle van achteren. Pesarrodona probeert naar een medespeler te passen. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carriles kopt de bal weg. Pesarrodona rent richting de bal. Pantoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantoja krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 34%, Cucafera 66%.
Forcarey - Cucafera 5:0