Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucafera Santa Margarita
4-4-2 J Tactiek 4132
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen solid


9e minuut.
Gorodov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesarrodona. Gorodov raakt geblesseerd tijdens het duel. González Segura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stępniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Kędziorski de bal. Tabeirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabeirós passt de bal met de wreef. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Moyá verovert de bal door een tackle van achteren. Moyá geeft een lange en hoge pass. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals geeft een lange en hoge pass. Ruano Delgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gorodov rent richting de bal. Gorodov probeert naar een medespeler te passen. González Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov is nu in balbezit. Gorodov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stępniak rent richting de bal. Stępniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Santa Margarita 0:1

36e minuut.
González Segura kopt de bal weg. Daar is Esparcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Santa Margarita 0:2

41e minuut.
Solares geeft een lange en hoge pass. Tabeirós is nu in balbezit. Jémez begaat een overtreding. Jémez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vinyals raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Unanua Becerril komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 60%, Santa Margarita 40%.
Cucafera - Santa Margarita 0:2

48e minuut.
Jémez speelt de bal door. González Segura is nu in balbezit. González Segura passt de bal met de wreef. Stępniak rent richting de bal. Stępniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Pesarrodona onderschept slim de pass. Aptosoglou is nu in balbezit. Ruano Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Ruano Delgado draait met de bal, schiet en ... Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Santa Margarita 1:2

60e minuut.
Inworp. Alonso Alvarez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferrero niet meer kan verder spelen. Yakışık komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pesarrodona speelt de bal door. Ruano Delgado rent richting de bal. Kędziorski maakt een afschuwelijke overtreding. Kędziorski krijgt een gele kaart. Ruano Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruano Delgado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
González Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak is nu in balbezit. Moyá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moyá krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Spicciariello onderschept slim de pass. González Segura speelt de bal door. Kędziorski probeert naar een medespeler te passen. Gorodov is nu in balbezit. Gorodov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 57%, Santa Margarita 43%.
Cucafera - Santa Margarita 1:2