Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Margarita Cucafera
4132 Tactiek 4-4-2 J
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Canosa probeert naar een medespeler te passen. Pesarrodona is nu in balbezit. Lupjan rent richting de bal. Pesarrodona verovert de bal door een tackle van achteren. Pesarrodona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
González Segura is nu in balbezit. González Segura passt de bal met de wreef. Daar is Stępniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępniak haalt uit met een fantastische trap. Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
González Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. González Segura passt de bal met de wreef. Aptosoglou heeft problemen om de bal te vangen. Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarrodona draait met de bal, schiet en ... Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 39%, Cucafera 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Margarita - Cucafera 0:0

48e minuut.
González Segura met een sublieme pass. Gorodov rent richting de bal. Gorodov met een sublieme pass. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak haalt uit met een fantastische trap. Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Gorodov rent richting de bal. Daar is Gorodov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorodov passt de bal in één keer door. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pagliaccio rent richting de bal. Canosa geeft een hoge lob. Pesarrodona is nu in balbezit. Pesarrodona haalt uit met een fantastische trap. Ferrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Cucafera 0:1

61e minuut.
Marcou geeft een lange en hoge pass. Gorodov is nu in balbezit. Solares begaat een overtreding. Solares krijgt een gele kaart. Gorodov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jémez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
González Segura passt de bal zonder na te denken. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá probeert naar een medespeler te passen. Stępniak rent richting de bal. Stępniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 32%, Cucafera 68%.
Santa Margarita - Cucafera 0:1