Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DBus Q-3 REVOLUTIONS
MEDIOS Tactiek ofan3
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Şanlı met een sublieme pass. Collin rent richting de bal. Báez is nu in balbezit. Báez geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Isella speelt de bal door. Anderson kopt de bal weg. Özdinçer met een sublieme pass. Pons rent richting de bal. Pons geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Galiana passt de bal in één keer door. Pons geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 48%, Q-3 REVOLUTIONS 52%.
DBus - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

52e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DBus - Q-3 REVOLUTIONS 1:1

69e minuut.
Galiana rent richting de bal. Galiana geeft de bal voor. Pons rent richting de bal. Pons geeft een hoge lob. Andradas Asurmendi springt en kopt de bal. Isella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Apalis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lombrea is nu in balbezit. Cárdenas rent richting de bal. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Roiz bokst de bal weg.

87e minuut.
Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez probeert naar een medespeler te passen. Silverinha geeft een hoge lob. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 45%, Q-3 REVOLUTIONS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DBus - Q-3 REVOLUTIONS 1:1