Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cucafera Andini CF
4-4-2 J Tactiek new atk 2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 54
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Herráez de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal in één keer door. Sarabia rent richting de bal. Sarabia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Andini CF 0:1

12e minuut.
Varona trapt de bal weg van het doel. Miñarro kopt de bal weg. Yanbakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarrodona onderschept slim de pass. Pesarrodona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carriles met een snelle inworp. Pesarrodona geeft een lange en hoge pass. Unanua Becerril maakt een snoekduik en kopt de bal. Chirilă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cucafera - Andini CF 1:1

20e minuut.
Yanbakmaz geeft een hoge lob. Sarabia rent richting de bal. Canosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarabia raakt geblesseerd tijdens het duel. Kupfer komt bij de bal en schiet. Varona bokst de bal weg. Moyá bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá geeft de bal voor. Inworp. Lleras met een snelle inworp. Bermúdez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Herráez heeft problemen om de bal te vangen. Herráez verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kupfer neemt de hoekschop. Sarabia krijgt zijn hoofd ertegen. Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Solares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carriles rent richting de bal. Carriles probeert naar een medespeler te passen. Pesarrodona is nu in balbezit. Pesarrodona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carriles met een snelle inworp. Metin is nu in balbezit. Metin passt de bal met de wreef. Sarabia rent richting de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Francia geeft een lange en hoge pass. Metin kopt de bal weg. Klungelig pakt Herráez de bal. Sarabia rent richting de bal. Sarabia draait met de bal, schiet en ... Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Andini CF 1:2

42e minuut.
Herráez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lleras met een snelle inworp. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 63%, Andini CF 37%.
Cucafera - Andini CF 1:2

46e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een hoge lob. Daar is Herráez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kupfer speelt de bal door. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin passt de bal zonder na te denken. Sarabia rent richting de bal. Sarabia draait met de bal, schiet en ... Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Târlea onderschept slim de pass. Carriles is nu in balbezit. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Sarabia de bal. Herráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez geeft een hoge lob. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia schiet op doel. Varona probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cucafera - Andini CF 1:3

70e minuut.
Doeltrap. Alderici komt het veld opgelopen. Açıkalan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Târlea probeert naar een medespeler te passen. Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarrodona met een sublieme pass. Unanua Becerril rent richting de bal. Unanua Becerril haalt uit met een fantastische trap. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chirilă met een sublieme pass. Kupfer kopt de bal weg. Daar is Metin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alderici bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderici haalt uit met een fantastische trap. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Herráez rent richting de bal. Herráez geeft de bal voor. Özkardeş kopt de bal weg. Alderici rent richting de bal. Alderici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cucafera 65%, Andini CF 35%.
Cucafera - Andini CF 1:3