Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey FC JEFF
fonxete Tactiek Just Married
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Doko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toscani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Gregorio met een snel genomen vrije trap. Daar is Toscani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Toscani rent richting de bal. Doko onderschept slim de pass. Doko geeft een lange en hoge pass. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szynkaruk passt de bal in één keer door. Ceri rent richting de bal. Toscani onderschept slim de pass. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Wierszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met de inworp. Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés passt de bal met de wreef. Szynkaruk geeft een hoge lob. Mitran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Daar is Pasquale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscani is nu in balbezit. Pasquale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasquale krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 56%, FC JEFF 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forcarey - FC JEFF 0:0

49e minuut.
Di Gregorio probeert de bal aan de voet te houden. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Di Gregorio passt de bal in één keer door. Drywa onderschept slim de pass. Tucaković rent richting de bal. Duthie rent richting de bal. Duthie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Toscani rent richting de bal. Albajrami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toscani raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Gregorio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasquale kopt de bal weg. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Basilio verovert de bal door een tackle van achteren. Georgeson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Mitran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - FC JEFF 0:1

85e minuut.
Di Gregorio met een sublieme pass. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... Wierszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Drywa kopt de bal weg. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forcarey - FC JEFF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 45%, FC JEFF 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forcarey - FC JEFF 1:1