Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS Santa Margarita
mediapunta Tactiek 4132
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 46.4
solid Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Gorodov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chioda komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Negrillo is nu in balbezit. Negrillo met een sublieme pass. Luque rent richting de bal. Luque geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Santa Margarita 1:0

39e minuut.
Pochettino is nu in balbezit. Pochettino passt de bal met de wreef. Lupjan rent richting de bal. Andradas Asurmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 44%, Santa Margarita 56%.
Q-3 REVOLUTIONS - Santa Margarita 1:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagliaccio met de inworp. Jémez met een sublieme pass. Pagliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaccio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Chioda is nu in balbezit. Luque onderschept slim de pass. Luque probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gutiérrez Risques geeft de bal voor. Klungelig pakt Kędziorski de bal. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Santa Margarita 2:0

68e minuut.
Luque geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques kopt de bal weg. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Ferrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Santa Margarita 3:0

78e minuut.
Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi passt de bal in één keer door. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques draait met de bal, schiet en ... Ferrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Santa Margarita 4:0

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferrero niet meer kan verder spelen. Yakışık komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Santa Margarita 5:0

83e minuut.
Casa geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi speelt de bal door. Lua rent richting de bal. Lua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 43%, Santa Margarita 57%.
Q-3 REVOLUTIONS - Santa Margarita 5:0