Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mclaren-Honda UDA Andini CF
Honda Tactiek def IL
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 47.3
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen goed


5e minuut.
Gullaksen rent richting de bal. Özkardeş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gullaksen raakt geblesseerd tijdens het duel. Hellenurm legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chirilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Andini CF 1:0

18e minuut.
Inworp. Abbott met een snelle inworp. Gullaksen probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm heeft problemen om de bal te vangen. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lleras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobranschi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Boutsianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutsianis speelt de bal door. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott geeft de bal voor. Hellenurm springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kupfer probeert de bal aan de voet te houden. Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko geeft een hoge lob. Daar is Hellenurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hellenurm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Metin rent richting de bal. Gullaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Gullaksen passt de bal zonder na te denken. Hellenurm heeft problemen om de bal te vangen. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Abbott passt de bal in één keer door. Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 34%, Andini CF 66%.
Mclaren-Honda UDA - Andini CF 1:0

48e minuut.
Hellenurm probeert naar een medespeler te passen. Hotsuko is nu in balbezit. Hotsuko geeft een hoge lob. Hellenurm heeft problemen om de bal te vangen. Hellenurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Abbott geeft de bal voor. Francia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel. Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Andini CF 2:0

57e minuut.
Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson passt de bal met de wreef. Abbott rent richting de bal. Abbott geeft een hoge lob. Daar is Özkardeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gullaksen passt de bal in één keer door. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Kupfer probeert de bal aan de voet te houden. Chirilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Andini CF 3:0

62e minuut.
Buthelezi met een sublieme pass. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott passt de bal met de wreef. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Omar geeft de bal voor. Abbott rent richting de bal. Abbott passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hellenurm de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Omar met een sublieme pass. Bermúdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gullaksen met een sublieme pass. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Yanbakmaz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Omar passt de bal met de wreef. Abbott rent richting de bal. Abbott probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Andini CF 4:0

87e minuut.
Abbott passt de bal in één keer door. Hotsuko is nu in balbezit. Hotsuko probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 29%, Andini CF 71%.
Mclaren-Honda UDA - Andini CF 4:0