Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JEFF Cucafera
Just Married Tactiek 4-4-2 J
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Pasquale kopt de bal weg. Tabeirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabeirós passt de bal zonder na te denken. Vinyals bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinyals draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wierszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Basilio is nu in balbezit. Esparcia verovert de bal door een tackle van achteren. Esparcia geeft een hoge lob. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarrodona passt de bal met de wreef. Carriles probeert naar een medespeler te passen. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wierszewski trapt de bal weg van het doel. Herráez is nu in balbezit. Basilio onderschept slim de pass. Basilio draait met de bal, schiet en ... Varona bokst de bal weg.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Moyá de bal onder controle te krijgen. Esparcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Basilio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 68%, Cucafera 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC JEFF - Cucafera 0:0

54e minuut.
Herráez rent richting de bal. Szynkaruk onderschept slim de pass. Szynkaruk passt de bal met de wreef. Basilio is nu in balbezit. Basilio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio rent richting de bal. Porter is nu in balbezit. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC JEFF - Cucafera 1:0

57e minuut.
Casar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Basilio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso Alvarez komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vinyals is nu in balbezit. Ceri onderschept slim de pass. Ceri geeft een lange en hoge pass. Pesarrodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarrodona geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bartrés met een sublieme pass. Klungelig pakt Porter de bal. Carriles maakt een afschuwelijke overtreding. Porter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Porter kan niet meer verder spelen. Pozo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JEFF 47%, Cucafera 53%.
FC JEFF - Cucafera 1:0