Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DBus Santa Margarita
MEDIOS Tactiek 4132
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 47.6
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Morillo passt de bal met de wreef. Engerer probeert naar een medespeler te passen. Şanlı geeft een hoge lob. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Ferrero bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt González Segura de bal. Engerer geeft een lange en hoge pass. Barajas is nu in balbezit. Barajas draait met de bal, schiet en ... Ferrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Santa Margarita 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 50%, Santa Margarita 50%.
DBus - Santa Margarita 1:0

50e minuut.
Lupjan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Barajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft een lange en hoge pass. Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Santa Margarita 2:0

59e minuut.
Barajas is nu in balbezit. Jémez rent richting de bal. Barajas onderschept slim de pass. Barajas geeft de bal voor. Zubreczki maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Santa Margarita 3:0

62e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Pagliaccio onderschept slim de pass. Pagliaccio passt de bal met de wreef. Gorodov is nu in balbezit. Gorodov haalt uit met een fantastische trap. Isella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorodov rent richting de bal. Gorodov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pagliaccio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jémez is nu in balbezit. Jémez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lupjan de bal. Lupjan onderschept slim de pass. Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 50%, Santa Margarita 50%.
DBus - Santa Margarita 3:0