Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mclaren-Honda UDA Cucafera
Honda Tactiek 4-4-2 J
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 52.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Hotsuko passt de bal in één keer door. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott passt de bal zonder na te denken. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Omar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tonati is nu in balbezit. Tonati passt de bal zonder na te denken. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel. Varona bokst de bal weg.

23e minuut.
Alonso Alvarez geeft de bal voor. Inworp. Omar met een snelle inworp. Tonati is nu in balbezit. Tonati geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hotsuko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tonati de bal. Tonati speelt de bal door. Daar is Hellenurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hellenurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Attayer met de inworp. Abbott rent richting de bal. Abbott met een sublieme pass. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casar probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Alonso Alvarez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Cucafera 1:0

31e minuut.
Baca heeft problemen om de bal te vangen. Tabeirós is nu in balbezit. Tabeirós passt de bal in één keer door. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tonati is nu in balbezit. Tonati speelt de bal door. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Cucafera 2:0

44e minuut.
Engilbertsson met een sublieme pass. Abbott heeft problemen om de bal te vangen. Moyá schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moyá krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 40%, Cucafera 60%.
Mclaren-Honda UDA - Cucafera 2:0

54e minuut.
Abbott probeert naar een medespeler te passen. Hotsuko met een sublieme pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Cucafera 3:0

62e minuut.
Tonati rent richting de bal. Tonati passt de bal in één keer door. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Varona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mclaren-Honda UDA - Cucafera 4:0

69e minuut.
Tonati is nu in balbezit. Tonati passt de bal zonder na te denken. Engilbertsson geeft een lange en hoge pass. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mclaren-Honda UDA 35%, Cucafera 65%.
Mclaren-Honda UDA - Cucafera 4:0