Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duque Stars ReAL MaLLoRcA C.F
DP3D Tactiek MallOrKa
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 54.1
formidabel Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Yaniv is nu in balbezit. Yaniv passt de bal met de wreef. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel. Bá Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - ReAL MaLLoRcA C.F 1:0

17e minuut.
Clark neemt vlug de vrije trap. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey rent richting de bal. Regtop onderschept slim de pass. Regtop schiet op doel. Skaarup bokst de bal weg.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Moreta de bal onder controle te krijgen. Clark rent richting de bal. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - ReAL MaLLoRcA C.F 2:0

44e minuut.
Bailey geeft een hoge lob. Fernández Rodríguez rent richting de bal. Met opzet legt Obetkovski zijn tegenspeler op de grond. Obetkovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 55%, ReAL MaLLoRcA C.F 45%.
Duque Stars - ReAL MaLLoRcA C.F 2:0

59e minuut.
Abrami kopt de bal weg. Hermosín rent richting de bal. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moreta de bal. Yaniv is nu in balbezit. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clark heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez García rent richting de bal. Álvarez García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - ReAL MaLLoRcA C.F 3:0

65e minuut.
Zautua is nu in balbezit. Alonso is nu in balbezit. Hermosín onderschept slim de pass. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fappani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lilli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Keller is nu in balbezit. Lilli verovert de bal door een tackle van achteren. Clark rent richting de bal. Yaniv onderschept slim de pass. Yaniv geeft een lange en hoge pass. Paal!

74e minuut.
Yaniv met een snelle inworp. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanczyk krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dželilović passt de bal in één keer door. Regtop rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bailey. Regtop raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Regtop kan niet meer verder spelen. Arenaza komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Obetkovski rent richting de bal. Klungelig pakt Obetkovski de bal. Obetkovski geeft een hoge lob. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen. Bá Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - ReAL MaLLoRcA C.F 4:0

90e minuut.
Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski passt de bal in één keer door. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - ReAL MaLLoRcA C.F 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 41%, ReAL MaLLoRcA C.F 59%.
Duque Stars - ReAL MaLLoRcA C.F 5:0