Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía HARRIAK
Desidia Tactiek ligthforce14
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
52.4 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een hoge lob. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - HARRIAK 0:1

6e minuut.
Coronel met de inworp. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgari begaat een overtreding. Bulgari krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pescariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Nakiboğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cotignola kopt de bal weg. Cochez is nu in balbezit. Cochez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apatía - HARRIAK 1:1

15e minuut.
Coronel met de inworp. Bulgari geeft de bal voor. Harasani rent richting de bal. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - HARRIAK 1:2

30e minuut.
Argote verovert de bal door een tackle van achteren. Argote met een sublieme pass. Cochez is nu in balbezit. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Kropík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Echeto met een sublieme pass. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra draait met de bal, schiet en ... Harasani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tufeanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - HARRIAK 1:3

42e minuut.
Pescariu speelt de bal door. Argote geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lootens de bal. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola haalt uit met een fantastische trap. Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cochez rent richting de bal. Cochez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - HARRIAK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 59%, HARRIAK 41%.
Apatía - HARRIAK 2:3

53e minuut.
García Sierra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demont kopt de bal weg. Klungelig pakt Nakiboğlu de bal. García Sierra rent richting de bal. García Sierra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bulgari passt de bal met de wreef. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru begaat een overtreding. Ciobotaru krijgt een gele kaart. Harasani raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulgari wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Demont probeert naar een medespeler te passen. Bulgari is nu in balbezit. Bulgari geeft een lange en hoge pass. Harasani is nu in balbezit. Harasani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Mirzəyev is nu in balbezit. Bulgari onderschept slim de pass. Bulgari geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Sierra de bal. García Sierra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cotignola verovert de bal door een tackle van achteren. Thunebro verovert de bal door een tackle van achteren. Cochez onderschept slim de pass. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Kropík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apatía - HARRIAK 3:3

73e minuut.
Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal in één keer door. Cochez rent richting de bal. Cochez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - HARRIAK 4:3

76e minuut.
Demont bereikt de bal nog maar net als eerste. Demont passt de bal in één keer door. Harasani rent richting de bal. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apatía - HARRIAK 4:4

88e minuut.
Harasani kopt de bal weg. Klungelig pakt García Sierra de bal. Ciobotaru is nu in balbezit. García Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. García Sierra draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 52%, HARRIAK 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apatía - HARRIAK 4:4