Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK Apatía
ligthforce Tactiek Desgana
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Lootens verovert de bal door een tackle van achteren. Lootens geeft een lange en hoge pass. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani draait met de bal, schiet en ... Hałabura probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Apatía 1:0

11e minuut.
Amara passt de bal in één keer door. Harasani is nu in balbezit. Mirzəyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harasani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harasani neemt de penalty, wat een uithaal! Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pescariu met een snelle inworp. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś passt de bal met de wreef. Lalatović rent richting de bal. Lalatović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Anh Quyết de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HARRIAK - Apatía 1:1

33e minuut.
Demont raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibáñez komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Krzętowski passt de bal met de wreef. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết rent richting de bal. Cochez onderschept slim de pass. Cochez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 39%, Apatía 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HARRIAK - Apatía 1:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Cochez de bal onder controle te krijgen. Mirzəyev is nu in balbezit. Harasani verovert de bal door een tackle van achteren. Harasani draait met de bal, schiet en ... Hałabura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

60e minuut.
Daar is Lalatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez passt de bal zonder na te denken. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Harasani passt de bal zonder na te denken. Daar is Amara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalatović. Lalatović krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lalatović rent richting de bal. Lalatović geeft een lange en hoge pass. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Kropík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 48%, Apatía 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HARRIAK - Apatía 1:1