Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D Las Palmas cagarruta
palpi2 Tactiek porelotrolado
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 53
solide Schieten formidabel
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Vulpe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pfister de bal. Pfister passt de bal zonder na te denken. Voreadis rent richting de bal. Voreadis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ciechacki met een sublieme pass. Voreadis is nu in balbezit. Roncagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roncagli krijgt een gele kaart. Voreadis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Desábato met een sublieme pass. Barragán onderschept slim de pass. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Horvat onderschept slim de pass. Ciechacki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechacki passt de bal zonder na te denken. Gala is nu in balbezit. Gala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - cagarruta 0:1

17e minuut.
Gramsci met een sublieme pass. Yedigaryan heeft problemen om de bal te vangen. Yedigaryan probeert naar een medespeler te passen. Gala rent richting de bal. Gala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Buadés verovert de bal door een tackle van achteren. Buadés passt de bal zonder na te denken. Pfister met een sublieme pass. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - cagarruta 0:2

33e minuut.
Pfister passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Voreadis de bal. Bożym is nu in balbezit. Voreadis onderschept slim de pass. Voreadis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Horvat geeft de bal voor. Inworp. Yedigaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gala rent richting de bal. Gala schiet op doel. Funar bokst de bal weg. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis draait met de bal, schiet en ... Funar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Pfister speelt de bal door. Bożym is nu in balbezit. Bożym passt de bal zonder na te denken. Voreadis heeft problemen om de bal te vangen. Voreadis draait met de bal, schiet en ... Funar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 60%, cagarruta 40%.
U.D Las Palmas - cagarruta 0:2

52e minuut.
Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki passt de bal met de wreef. Voreadis probeert naar een medespeler te passen. Pfister rent richting de bal. Pfister schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gala maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - cagarruta 0:3

60e minuut.
Horvat met een sublieme pass. Desábato met een sublieme pass. Gramsci is nu in balbezit. Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Koszut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Noica komt het veld opgelopen. Desábato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncagli rent richting de bal. Roncagli passt de bal met de wreef. Schlomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlomo draait met de bal, schiet en ... Micewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Horvat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gala rent richting de bal. Gala passt de bal zonder na te denken. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. Funar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demeter komt het veld opgelopen. Pfister geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Funar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pila geeft een lange en hoge pass. Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan speelt de bal door. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ... Funar bokst de bal weg.

75e minuut.
Klungelig pakt Cetner de bal. Dzur onderschept slim de pass. Dzur probeert naar een medespeler te passen. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - cagarruta 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 49%, cagarruta 51%.
U.D Las Palmas - cagarruta 0:4